Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmistim 19 aralikda 2 side tam kirmiziydiTesti erken yapmışsın bekle test için Can'ım. Bide yumurtlama gününden emin misin test mi yaptın? Emin değilsen akıntı yumurtlama günü gelmiş olabilir. Eğer eminsen yerleşme kanaması olabilri
İnşallah canimYerleşme olabilir Can'ım inşlh öyledir
Can'ım seninle aynı durumdayım günlerimiz bile aynı yumurtlama da batta inşallah vardır ama benim testler silik çıktı dünde bugünde birde kanamam yok bence hamilesin sen tatlım inşallah bende hamişimdirKizlar 19 aralik yum. Günümdü degerlendirdik.
Bugun 4. Gun kasiklarimda acayip bi agri var dokunamiyorum bile. Bugunde biraz kahverengi akintim oldu. Dahada olmadi.
Bat 3 ocak 1 hafta var daha . Test yaptim 2 once negatif
Insallah canim ya sende bende hamisizdirCan'ım seninle aynı durumdayım günlerimiz bile aynı yumurtlama da batta inşallah vardır ama benim testler silik çıktı dünde bugünde birde kanamam yok bence hamilesin sen tatlım inşallah bende hamişimdir
Konularıma bakarsan görürsün tatlım benim testleri umutlanmamak için kendimi zor tutuyorum inşallah güzel haberler alırız ben yarın beta hcg için gideceğim hayırlısı inşallah bu sefer gelmiştir Melek'lerimizInsallah canim ya sende bende hamisizdir
Test icin bir kac gun daha bekliyecegim ben
Terst için erken cnm bende 21 aralıkta aşılama yaptırdım bugun 7ci günüm 19aralıkta yumurtaladım 21 aralıkta çatladı doktor lekenmelerin normal olduğunu söledi şükür lekelenmem yok adet tarihimiz bile aynı 3 ocakKizlar 19 aralik yum. Günümdü degerlendirdik.
Bugun 4. Gun kasiklarimda acayip bi agri var dokunamiyorum bile. Bugunde biraz kahverengi akintim oldu. Dahada olmadi.
Bat 3 ocak 1 hafta var daha . Test yaptim 2 once negatif
Seninde mi aynı kuzu ben senin testi gördüm bnde 19unda yumurtladm 21 de aşılama oldu 3ocakta bat :)Can'ım seninle aynı durumdayım günlerimiz bile aynı yumurtlama da batta inşallah vardır ama benim testler silik çıktı dünde bugünde birde kanamam yok bence hamilesin sen tatlım inşallah bende hamişimdir
Aynı tatlım :)Seninde mi aynı kuzu ben senin testi gördüm bnde 19unda yumurtladm 21 de aşılama oldu 3ocakta bat :)
Ay kizlar sizide gordukce iyice heycan yapiyorum .Terst için erken cnm bende 21 aralıkta aşılama yaptırdım bugun 7ci günüm 19aralıkta yumurtaladım 21 aralıkta çatladı doktor lekenmelerin normal olduğunu söledi şükür lekelenmem yok adet tarihimiz bile aynı 3 ocak![]()
Ben 4 gundur oyleyim arada birde cok kotu sancim oluyo.Ay bende yaa bide adet olucak gibi ağrım var korkuorum şuan
+1Ay bende yaa bide adet olucak gibi ağrım var korkuorum şuan
Bende aynı cnm gaz şişkinlik bugun bulantı ağızda tad değişikliği kasıkta batma karında ağrı bide bu akşam hüngür hüngür ağladım sebepsiz yereBen 4 gundur oyleyim arada birde cok kotu sancim oluyo.
Bugunde akintim olunca korktum
Ayni ben bunlar :)Bende aynı cnm gaz şişkinlik bugun bulantı ağızda tad değişikliği kasıkta batma karında ağrı bide bu akşam hüngür hüngür ağladım sebepsiz yere
Ay valla bide süpürge yapıodum başım döndü birden tiksintide var bazı şeylerden .. hayırlısı artık cesaretlenip test yapmadım daha 7.günümAyni ben bunlar :)
Kizlar hakkimizda hayirlisi bata 3 gun kala tekrarlayacagim testi kizlar benAkıntı gelmiş adet oldum sanıp tuvalete koştum şükür değilmiş