Kahverengi akıntım var, yardımmmmm!!!

"rahim kasılması gözüküyor" demişsin, anlayamadım canım. yani sancı, ağrı gibi şeyler mi var.

yok canm, doktor ultrasonda da gösterdi, bazen hamilelerde rahim kasılması olurmuş. ağrı felan yok çok şükür ancak böyle akıntıya sebep oluyormuş ya da kanamaya. sebebi tıbben de bilinemiyormuş öyle dedi doktor. bol su içi, vajinadan da geceleri 1 tane progestan al geçer dedi. çok şükür ki 2 gündür bişeyim yok.

merhaba,

ben 11 ocakta adet olacaktım ancak 3 gün erken bugun kahverengi birşeyler geldi. sizce hamile olma olasılığım nedir? bir de sürekli başdönmesi ve sabahları mide bulantısı yaşıyorum.

merhaba,

ben 11 ocakta adet olacaktım ancak 3 gün erken bugun kahverengi birşeyler geldi. sizce hamile olma olasılığım nedir? bir de sürekli başdönmesi ve sabahları mide bulantısı yaşıyorum.

canım olabilirsin bekle bir kaç gün daha. adetin gelmezse test yaparsın.

bende 3 ay önce aynı şeyi yaşadım. ama sonrasında regli oldum. bazen psikolojimiz bize kötü şakalar yapabiliyor. kendini hemen kaptırma derim çünkü ben çok üzülmüştüm.seninde üzülmeni istemem

bende de ayni sorun var.10haftalik hamileyim. kahverengi lekelenmem var 4 gundur. dr progestan
verdi kullaniyorum. dinlen.demedi ama ben rapor aldim evdeyim. bi ara gecer gibi oldu simdi tekrar
basladi. ise gitmekten korkar oldum. hamile oldugumu 6. haftada ogrenmistim pko hastasi oldugum icin.
o zamana kadar hic bir problemim yoktu ogrendikten 10 gun sonra bu olayi yasadim. tesaduf mu yoksa insan
daha mi endiseli.oluyo psikolojik olarak anlamadim. annem 3 hamilelik gecirdi hicbirinde boyle olmadim dedi. cok da
agir sartlarda calisan bi kadindi. bi yandan da kucuk cocuk. demekki anneyle pek alakasi yok onu anladim.

Kızlar benimde salı aksamı ve Çarşamba aksamı oldu kahverengi leke. Bende korktum. Bugün edeyim işe gitmedim. Umarım tekrarlamaz. 4 haftalık hamileyim....
Bugün dinleneyim devam ederse doktoruma giicem. endişeliyim

arkadaslar ben suan hamilemiyim bilmiyorum gecen ay 8inde adetim geldi her ay 2gun one gelr 5.6 nisan gibi olmam gerekiyor ama ayin 31inden beri 3gun oluyor artik kahve rengi akintim var. gectigiz hafta kasiklarim hep agirdi son agirdigi gunde kahve rengi akinti geldi hastalandm sandm ama hala kirmizilk yok kahve rengine benzeyen acik bi renk var. adet tarihimede daha var. test yapip negatifi gormekten de korkuyorum

Arkadaşlar ben 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bu ay 5 gün geç adet oldum adetim bitti 2 gün sonra kahverengi akıntı gelmeye başladı ama çok az normalde akıntım bile olmayacak derecede az olur . Hale'nde devam ediyor benim gibi bişey yaşayan varmı sebebi nedir sizce acil cvp bekliyorum arkadaşlar

Ben de 4 haftalık hamileyim kahverengi akıntım var iki gündür günlük ped takıyorum 4 5 satte dolacak kadar akıyor korkuyorum bişey olucak diye

Ben de 4 haftalık hamileyim kahverengi akıntım var iki gündür günlük ped takıyorum 4 5 satte dolacak kadar akıyor korkuyorum bişey olucak diye
Dr a git belki enfeksiyon fln vardir test yaptirman lazim vajinit antijen testi ve vajinal kultur vermelisin en azindan onlem alinir. Gebelikte enfeksiyon cok onemli.

Merhaba kızlar;
Bende 4 haftalık hamileyim benden de kahverengi akıntı geliyor. Dün 1 kaç damla gelmişti netten araştırdım yerleşme kanamasıdır diyordu bugün de ara ara gelmeye başlayınca korkmaya başladım açıkçası. Bugün doktora gittim hamilelik kesinleşsin diye; bu durumu da anlattım korkulacak birşey yok dedi ama endişeliyim ben

Mwrhaba kızlar bende 6+1 haftalık hamileyim, geçen cumartesi eşimle ilşikiden sonra hafif kahverengi akıntım oldu. Haftasonu olduğu için doktorum yoktu acile gittim ilişki yasak dedi, progestan hap verdi dinlen dedi, böylelikle lekeler bir gğn sürmedi. Bu gece tekrar kahverengi akıntım oldu korkuyorum, keseyi gördük ama kalp ayışı için doktor kontrolüm 8 martta çok evham yapıyorum ne yapsam bilemedim

Merhaba ben 8 haftalik hamileyim dun 4 saatlik bi araba gezisi yaptik cok hoplayib zipladim dunden beri 1.2 damla kahverengi akintim var. Bebegime bisey olmuamudur acaba?(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…