Kahverengi Benleri Hiç Sevmiyorum :( Yardımmm istiyorum bu konuda ...

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.579
448
hukuk
$Ahmet-Maranki-Ben-Tedavisi.webp $ben.webp
Merhaba K.K. bayanları ,
Benim derdim başlıkta belirttiğim gibi yüzümde ki kahverengi ve sütlü kahve benlerini sevmiyorum , et beni değil yüzümde düz kahverengi güneş lekesine de benziyor ama benimkisi genetik , babaannem babam ve bende aynı yerde benler var. Ben çok muzdaripim bu konuda:5:
Yüzümün diğer tarafında ben yok süper diğer yarısında 5/6 tane ben var kimisi çok belirgin kimisi küçük ve dolayısıyla yüzümde simetri uyuşmazlığı oluyor , saç kesimim diğer tarafımda daha farklı, diğer yanımda güzel durmuyor mesela:50:. Araştırmalarıma göre lazerle çözümü varmış, aynı zamanda da kanser riski olduğunu da okudum .Lazer yaptırmak istiyorum güzel bir muayene ardından yalnız yan etkisi oldu mu , kanserle karşı karşıya kaldınız mı , izi kaldı mı , tek seans yeterli miydi , tekrardan aynı yerde ben oluştu mu , memnun musunuz ? Bunları bilen ve yakın çevrelerinde yaptırmış kişilerin gözlemlerini, tecrübelerinizi merak ediyorum ?

Eki Görüntüle 1107472 Eki Görüntüle 1107471
Merhaba K.K. bayanları ,
Benim derdim başlıkta belirttiğim gibi yüzümde ki kahverengi ve sütlü kahve benlerini sevmiyorum , et beni değil yüzümde düz kahverengi güneş lekesine de benziyor ama benimkisi genetik , babaannem babam ve bende aynı yerde benler var. Ben çok muzdaripim bu konuda:5:
Yüzümün diğer tarafında ben yok süper diğer yarısında 5/6 tane ben var kimisi çok belirgin kimisi küçük ve dolayısıyla yüzümde simetri uyuşmazlığı oluyor , saç kesimim diğer tarafımda daha farklı, diğer yanımda güzel durmuyor mesela:50:. Araştırmalarıma göre lazerle çözümü varmış, aynı zamanda da kanser riski olduğunu da okudum .Lazer yaptırmak istiyorum güzel bir muayene ardından yalnız yan etkisi oldu mu , kanserle karşı karşıya kaldınız mı , izi kaldı mı , tek seans yeterli miydi , tekrardan aynı yerde ben oluştu mu , memnun musunuz ? Bunları bilen ve yakın çevrelerinde yaptırmış kişilerin gözlemlerini, tecrübelerinizi merak ediyorum ?

Bakabilir misiniz konuma ?:26:

Benim de yüzünde var kahverengi benler oldukça çok.bildiğim kadar ile Güneş'te çoğalıyor varsa çözümü bende uygulamak istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba benim de yüzümde cok küçük ben vardı kanser riski olabilir diye doktora gittim ve alalım dediler aldılar..kanser riski yokmuş yüzüme de cok yakısıyodu aslında ama şimdi daha rahatım ben iz de kalmadı gibi güneşte az bi şey belli oluyor ama bi tek ben farkediyorum herkes aa iz kalmamış diyor..
Bence rahatsız ediyosa aldırın ;)

Benim de yüzünde var kahverengi benler oldukça çok.bildiğim kadar ile Güneş'te çoğalıyor varsa çözümü bende uygulamak istiyorum

Araştırdım hatta konuştum , uzman doktor muayenesinden sonra uygun görülürse lazerle tek seansta geçiyor dedi hemşire. Ama tecrübeli insanları daha dikkate alırım ben , korkarım izi kalır , kanser yapar allah korusun. Asimetrik bir yüz görünümü oluyor, kendimle barışık biriyim çirkinde değilm ama şu benler çok itici geliyor :120:

Merhaba benim de yüzümde cok küçük ben vardı kanser riski olabilir diye doktora gittim ve alalım dediler aldılar..kanser riski yokmuş yüzüme de cok yakısıyodu aslında ama şimdi daha rahatım ben iz de kalmadı gibi güneşte az bi şey belli oluyor ama bi tek ben farkediyorum herkes aa iz kalmamış diyor..
Bence rahatsız ediyosa aldırın ;)

Çok sevindim sizin adınıza , acaba sizinkisi et benimiydi ?:26:
Benimkisi et olmayan kahverengi benlerden ve birde lazerle mi yok ettiler?

Bide lazer yaptıktan sonra tekrar çıkar mı acaba

Bide lazer yaptıktan sonra tekrar çıkar mı acaba

Bende onu merak ediyorm. KK üyesi bir bayan mesaj attı o yaptırmış 5dk sürmüş ve çok memnunmş iz kalmamış :32:

Fiyat aralığı nedir ? lazer yapıldıktan sonra kızarıklık, dökülme , yara oluyormu , oluyorsa ne kadar süre içinde geçiyor? hanımlar bir el atıverin :27:

benim yüzümde değil de vücüdümda çok var birkaç et beni biirde normal leke şekline baya çoğaldılar güneşten
seneyre ir çaresine bakarım diyedüşünuyorum...

benim yüzümde değil de vücüdümda çok var birkaç et beni biirde normal leke şekline baya çoğaldılar güneşten
seneyre ir çaresine bakarım diyedüşünuyorum...

çok rahatsız edici dimii :26:
Senin yine vücudunda bende ki hep yüzde çok asimetrik duruyor hatta saçlarımı ortadan ayıramıyorum bu yüzden , hayatımı etkiliyor açıkçası :30:

Kardeşim lazer yaptırdı ertesi yıl geri geldi o benler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok rahatsız edici dimii :26:
Senin yine vücudunda bende ki hep yüzde çok asimetrik duruyor hatta saçlarımı ortadan ayıramıyorum bu yüzden , hayatımı etkiliyor açıkçası :30:

evet harita gibi mübarek..birde çil mi ben mi belli değil bazıları
bi yerde olsalar tedavi daha kolay olur ama geniş alandalar..sen de mi çok beyaz tenlisin...

evet harita gibi mübarek..birde çil mi ben mi belli değil bazıları
bi yerde olsalar tedavi daha kolay olur ama geniş alandalar..sen de mi çok beyaz tenlisin...

Yok canım ben beyaz tenli değilim benimkisi genetik , babaneden babama snra bana hepde aynı yerlermzde var . Ama yüzüm tenimden daha açık herkes beyaz tenlisin dior :53: ben şaşırıyorum ama değilm bliyorum yüz rengim kumral ten gibi. benimde yüzümün sağ tarafında çok yaygınn kurtulmak istiyorm hiç olmazsa birkaçından:25:

Back
X