Kahverengi değil simsiyah akıntı.

ben polikistigim aylarca regl olmam oldugum zamanda bahsettiginiz gibi baslar bir en gec ikinci gun normale doner.
icinize sinmiyosa kist icin bi kontrole gidin
Gebelik testi aldım tekrardan bugün yapacağım Bi aslında geçen ay Regl oldum ama emin değilim duruma göre doktora gideceğim

Benimde günümden erken oldu reglim ama kahverengi ve 1 gün bile sürmedi şuandada hafif hafif belim ağrıyo bu durum hamilelik belirtisi olabilirmi
Canim merhaba benim reglim gecikti bugün gecikmenin 2.gunu bugün yumurtlamanın 14 günü 12. Gün test yaptım negatif 13.gun sabah gene yaptım negatif bugün sabah gene yaptım negatif sonra saat 11 de lavoboya gittim ve sarimtraksulu akıntım geldigini farkettim peceteye geldi yani aradan yarım saat geçti tuvalete gittim ve beyaz akıntının icinda kilcar damarlı kahve pembemsi geldi peceteye anlam veremedim ve adet oldum heralde dedim şimdi lavoboya gittim ne durumda geliyorsa ped koymak için ama aiktinya dönmüş peceteyle defalarca sildim hani bı kırmızılık görürüm diye akıntı anlayamadım testlerinde negatif çıktı acaba yerleşme kanaması falan mı eğer öyleyse idarar testi ne zaman pozitif görünür ki senin yazdığını görünce ben de yazmak istedim .birde adet günümde aynı adet olackmisim gibi ağrı ve halsizlik vardı ve her an adet oldum diye diye günü bitirdim sonrada ara ara belime ve kasıklarıma ağrı yokladı yumurtlama zamanından beri de göğüs acımam geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…