Kahverengi jöle kıvamlı adet kanaması

meryem4

Had bildirmeye Kalmayin Haddinizi Bilin yeter 😉👍
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
21
-7
1
33
Hanimlar size soyle soyleyim 15 de yani adetimden 1 gun once 7.3 beta sonucum ve benim 16 hafif lekelenmem oldu kahverengi ve dun adet oldum ama kirmizi degil koyu bir rengi var dunden beri sadece 2 pet degistirdim bugunde cok gelmiyor buyuk bir ihtimalle de yarın kesilirim yani ben simdi kimyasal gebelik mi yasiyorum yoksa uzerine mi goruyor yada gerçekten normal adet mi oldum

Hanimlar size soyle soyleyim 15 de yani adetimden 1 gun once 7.3 beta sonucum ve benim 16 hafif lekelenmem oldu kahverengi ve dun adet oldum ama kirmizi degil koyu bir rengi var dunden beri sadece 2 pet degistirdim bugunde cok gelmiyor buyuk bir ihtimalle de yarın kesilirim yani ben simdi kimyasal gebelik mi yasiyorum yoksa uzerine mi goruyor yada gerçekten normal adet mi oldum
Betaya baktırmadan anlaman mümkün değil bı kan ver bence

Betaya baktırmadan anlaman mümkün değil bı kan ver bence
Adet olmadan 2 gün önce baktirmistim 7.3 çıkmıştı adet olunca pek önemsemedim ama afedersin pede sümüksü açık kahve gibi yapışkan kanda değil cunku köyü kivamliydi anlayamadim

Tekrar baktırmak lazim beta düşmüşse kimyasal olmuş deme
Kimyasal olma ihtimali yok cunku zaten yuksek çıkmadı beta bilemiyorum doktorla görüştüm perşembe gidecem inşallah bakalım

Kimyasal olma ihtimali neden yok, baslayip durmuş olabilir, beta ver doktora gitsen göreceği birşey yok ki, kalınlaşma başlamış mi baslamamis mi anlarsa anca onu soyleyebilir şu durumda, sonra beta isteyip gebelikse iki hafta sonra gel diyecek

Kimyasal olma ihtimali neden yok, baslayip durmuş olabilir, beta ver doktora gitsen göreceği birşey yok ki, kalınlaşma başlamış mi baslamamis mi anlarsa anca onu soyleyebilir şu durumda, sonra beta isteyip gebelikse iki hafta sonra gel diyecek
Biraz araştırdım böyle olup gebe olan var üzerine görme olayı yani ilk defa böyle bir kanamam oldu genelde kırmızı daha su gibi olurdu hayırlısı perşembe günü ogrenecem bakalım

Back
X