Canım benimde hala bir çözüm bulunamadı..herşey dahada kötüleşerek devam ediyor..ne güzel iyiye gidiyor diyordum lekelenmeler kesilmiş gibiydi ama dün çok kötü bir şey yaşadım..tuvalete gitmek için ayağa kalktım ve bir anda kan boşandı resmen oluk oluk..bütün heryer kan oldu şok oldum hemde kıpkırmızı kan..benim lekelenmelerimde hep kahverengiydi önceden..hemen acile gittik.çok şükür bebekte bir şey yok etrafındada bir şey yok ama bu kanama nerden geldi belli değil..umudumu kaybetmiştim hastaneye giderken o kadar kanamaya ya kesin düştü yada kalbi durmuştur vücut atmaya çalışıyodur dedim..bi mucize gibi bebeğime hiç bişey olmamıştı..ama resmen yıkıldım..sanki artık herşey dahada kötüye gidiyor..psikolojim bozuldu diken üstündeyim umudumu kaybediyorum artık iyice..çok çok zor böyle şeyler yaşamak..Allahım herşey geçsin atlatalım sağsağlim hayır yapıcam.. benim gibi lekelenmesi olan herkezin geçti benim neden böyle oluyor düşündükçe işin içinden çıkamıyorum..haftaya ikili test yapıcak doktorum birde ense kalınlığı ölçücez dedi.. bir yandanda bu kanamaların bebeğimde bir soruna işaret ettiğini düşünmekten kendimi alamıyorum..hayatım dünden beri kabus gibi oldu.. senin nasıl canım lekelenme şeklindemi geliyor? birde ben çok fazla doktora gittim ama herkes aynı şeyi yapıuyor progestan ve iğne veriyorlar o kadar..zaten yapılacak başka birşeyde yok..düşecekse her türlü düşermiş..Allaha dua etmekten başka yapıcak bir şey yok.. Lekelenme için doktorlar sana ne dediler? benim kese etrafında kanama alanı vardı,o yüzden diyorlardı ama son gittiğimde kanama alanları kaybolmuştu..nasıl umutla dolmuştum artık bitti diye..ama ufacık lekelenmeleri kafaya takarken dünkü kan yığınının içinde kendimi bulunca anladım beterin beteride varmış..şükret canım yinede..inşallah bebeklerimiz sağsağlim kurtulur inatla hayata tutunurlar..senin içinde dua edicem..