kahverengi leke düşük tehdidi mi :((((

ela11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
156
1
46
İstanbul
ben 14 haftalık hamileyim. 2 gündür 2-3 damla kahverengi leke geldi. korktum çok bugün dr a gittim ultrosonla baktı bebek normal görünüyor ama doktorum bu durum pek hoş değil dedi. kahverengi leke aslında kanamaymış. bekleyen kan dışa atıldığında kahverengi oluyormuş. progestran diye bir hap verdi. her ihtimale karşı bunu kullanalaım dedi. eve geldim yine busefer damla değil kahverengi leke gelmiş damla ile ifade edemiyorum çok fazlada değil ama korkuyorum bebeğime bişey mi olcak. aynı durumu yaşayan oldumu (

bende yaşamıştım aynı durumu ve dr bana iğne vermişti iki tane iğne olmuştum ve hep yattım hiçbir şey yapmadım lavabo için kalktım sadece sende dinlen Allah yardımcın olsun

ben de aynı şeyi yaşıyorum.şu an 24 haftalık hamileyim,16 haftalıktan beri bu durumu aşıyorum.bu süreöte doktorum 2 defa vajinal muayene etti bişey göremedi.ilaç,iğne de vermedi...yalnız nokta ya da çizgi şeklinde oluyor benim ki.

Bendede aynı durum oldu 2 gündür ama şimdilik yok kesildi
ne olacak bilemiyorum ama ben iyiye yoruyorum stres yapmıyorum allah verecekse eğer herşey boş ne yapalım

inşallah geçer bugünde gelmiş yine ama 1-2 damla ilacı içiyorum bakalım inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…