kahverengi leke hamilelik belirtisimi

MERHABALAR BENİM ADETİM 9 ŞUBATTI YUMURTLAMA TESTİ KULLANDIM BU AY 15. GÜN PİK YAPTI VE ÖNCESİNİ O GÜNÜ VE SONRASINA DEĞERLENDİRDİK(OCAK AYI ADETİM 14 OCAKTI)

BENİM DÜN KAHVERENGİ LEKE GELDİ HALADA PEDE WCDE AFEDERSİNİZ AMA PEÇETE İLE SİLDİĞİMDE SIZINTI ŞEKLİNDE DEVAM EDİYOR AZCIK

TESTİ İSE 9 ŞUBATTA YAPTIM NEGATİFTİ SİZCE BEBEK VARMIDIR TEST YAPMAYA KORKUYORUM ARTIK

ADET GELSE ONA GÖRE AŞILAMA VEYA TÜP BEBEK DÜŞÜNECEĞİZ EŞİMLE

Teşekkür ederim canım Gebelik habercisi olabilir net bişey söyliyemem ama benim yerleşme kanamam tam yumutlama günümün ertesi gün oldu 3 4 damla şeklinde başkada olmadı

Canm bisey sorcam ya bende yumurtlamafan 4 gun once ilskye grdm iki gn snra kahverngi lekm basladi ayin 9 u gibi ve halende var yumrtlama zamannndan iki gun once basladi hala devam edyr acaba hamile kalma ihtmalm varmdr

MERHABALAR BENİM ADETİM 9 ŞUBATTI YUMURTLAMA TESTİ KULLANDIM BU AY 15. GÜN PİK YAPTI VE ÖNCESİNİ O GÜNÜ VE SONRASINA DEĞERLENDİRDİK(OCAK AYI ADETİM 14 OCAKTI)

BENİM DÜN KAHVERENGİ LEKE GELDİ HALADA PEDE WCDE AFEDERSİNİZ AMA PEÇETE İLE SİLDİĞİMDE SIZINTI ŞEKLİNDE DEVAM EDİYOR AZCIK

TESTİ İSE 9 ŞUBATTA YAPTIM NEGATİFTİ SİZCE BEBEK VARMIDIR TEST YAPMAYA KORKUYORUM ARTIK

Ayni benim gibi benmde kahveremgi akntm var ilskdn 3 gun snra kan teati yaptm negatif hala devam ddyr akntm ama daha adetimw var

Ayni benim gibi benmde kahveremgi akntm var ilskdn 3 gun snra kan teati yaptm negatif hala devam ddyr akntm ama daha adetimw var
ilişkiden 3 gün sonra kan testimi erken değilmi arkadaşım bu test için
10 gün sonra belli oluyor diye biliyorum ben

Kahverengi lekelenme varsa test pozitif çıkardı gebelik olsa. Kahverengi lekelenme gebeliğin yerleştiğini gösterir bu durumda pozitif çıkar. Bende böyle olmuştu en azından

Bebegin rahme yerleşmesi bir hafta zaten 3 günde pozitif göremezsiniz zira yumurta eğer dollenmisse rahme yerleşene kadar neredeyse aya bir yolculuk yapıyormuş gibi bir yol kat edecek henüz yolda olmalı beklemenizi öneririm...

Kahverengi lekelenme varsa test pozitif çıkardı gebelik olsa. Kahverengi lekelenme gebeliğin yerleştiğini gösterir bu durumda pozitif çıkar. Bende böyle olmuştu en azından
Az önce silik hayalet gibi ikinci çizgi gördüm kan testi yaptıracağım sabah ilk kuzumda da lekelenme ile gebelige başlamıştım İnşallah bu Rüyam gerçektir ve abisi gibi oda bizimle kalır ailemi tamamlar

Canm bisey sorcam ya bende yumurtlamafan 4 gun once ilskye grdm iki gn snra kahverngi lekm basladi ayin 9 u gibi ve halende var yumrtlama zamannndan iki gun once basladi hala devam edyr acaba hamile kalma ihtmalm varmdr
Bence bi kan testi yaptır gebelik habercisi olabilir ben bat 6 gün hala öğrendim hamile olduğumu kan testiyle

Benim lekelenme nedeni belli oldu kan testi yaptırdım 21,60 çıktı şimdi perşembe gününü bekliyoruz değerin yükselmesi icin

Arkadaslar adetim biteli iki gun oldu halen kahverengi akntm var daha once bole hic olmamastı bunun nedeni ne sizce?

Merhaba
Bat 22 şubat
Bugun hafif kanama geldi..cok umutluydum buay ama bat a 1 hafta varken kan gelmesi beni üzdü.sizce nedendir???

Kızlar size bir sorum olacak tüp bebekle hamile kaldım yani dün öğrendim transferin 9. Günüydü 222 cıktı değerim. Dün ve bugün koyu kahve pembe renkli kücük akıntılar yasıyorum peceteye silince. Normalde bugün adet günümdü acaba ondan mı? Yerleşme ise sonuc 222 cıktı coktan yerleşmemiş midir? Düşük tehlikesi mi?

Mrb araniza yeni katildim arkadaslar ekimin 26sina adet gorucrktim gormedim 7gunum gectik kasimin 3ne birgun geldi simdi adetime 15gun var kahverengi akinti gelmeye basladi bugun acile gittim test yapti negatif cikto kist var dedi kistde kahverengi leke gelirmi yoksa hamilikmi.cok istiyom hamile olmayi yardimci un lutfen

Merhaba kızlar bugun sıze sormustum,megerse hamıleymısım. Bu lekelenme yerlesmedır dımı. Bat 26 ocak
Hayirli olsun :) o lekelenmen açık kahvemizi acaba koyu mu hatirkiyor musun? Cunku benimde adete 4 var açık kahve lekeler başladı bel agirisyla

Kizlar 1 gün regl oldum ama pembemsi az kanamam oldu sonra kahverengi leke akintim oluyo niye üstüne görme olabilirmi?

Merhaba. Masal Ayaz. Üstündən zaman gecmis. Ama acaba hamile kaldinizmi o zaman. Bende de ayni durum var

Back
X