Hamile olabilirsin muhtemelen yerlesme kanamasi 3 gun sonra test yap cikabilir
Benim iki hamileligimde de 1 hafta onceden olmustu.o kanamadan 2 gun sonra yaptim silik cizgi cikmisti.o kadar erken zaman da çıkarmı canım test sonucu çünkü benim günüme 11-12 gün var.bir de yerleşme kanaması bu kadar erken mi oluyor.Çok teşşekür ederim bilgin için.
Benim iki hamileligimde de 1 hafta onceden olmustu.o kanamadan 2 gun sonra yaptim silik cizgi cikmisti.
Arkadaşlar , ben evliyim son adet tarihim 25 ocak son 2 gündür bende çok az koyu kahve lekelenme oldu.Bugün durdu gelmiyor ve az önce wc girdiğimde içimden bir şey çıktığını hissettim peçeteyle çektim balgam gibi ele yapışan koca bir şey çıktı.hiç böyle bir şey yaşamamıştım adet tarihime daha neredeyse 12 -13 gün var neden böyle bir şey olmuş olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim bilgili tecrübeli arkadaşlar.)Bu arada bebiş istiyoruz bu ay denedik 3 kere.)
anladım canım inşallah senin dediğin gibi olur bir arkadaşta yumurtan çatlamış olabilir dedi ondan da olabiliyormuş.ama 3 gün sürermiydi ki anlamadım.Neyse artık yarın randevu aldım dr. içim rahatlasın diye gideceğim.
muhtemelen yumurtluyosundur o lekelenme de ondandır çünkü aynı şey bikaç ay önce benim de başıma geldi telaşlandım doktora gittim çok aktif yumurtluyosun o yüzden endişelenme dedi çalışın demişti 4 gün sürmüştü lekelenmem peki ağrı da varmı kasıklarında....
Canım dr gittin mi sonuç ne oldu merak ettim
Arkadaşlar merhaba bundan 3 gün önce benimdem kahverengi lekelenmelerim olmaya başladı ayrıca hamileyi 5 haftalık doktora gittim ve yerleşme kanaması oldugunu yumurtalıklardan rahime dogru yolculuk sırasında olağan bir şey olduğunu söyledi ve içim rahatladı yinede bu sorunla karşılaşan varsa doktora gitmesini tabiki tavsiye ederim benim içim rahatladı sonuçta sizinde içiniz rahatlasın...
en son adet tarihin 25 ocaksa bugünlerde adet olman gerekiyor.nasl 12-13 günün var anlamadım.ayrıca benimde tam adet olmam gereken günde kahverengi akıntım olmuştu ve 3 gün sürmüştü.ama çok değil azıcık.peçeteyle silince gelecek kadar.adet olacağımı sanmıştım.ama adet olmayınca test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı.sende hmile olabilirsin[/Q
Evet hamileyim 6+5 günlük oldugunu söyledi doktorum kalp atışlarını duydum dünyanın en güzel duygusu sanırım bu Allahıma şükürler olsun bu duyguyu yaşattıgı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?