canım çok eski bir mesaj ama bende de lekelenmeler var adet oncesi başladı testım pozitif verdi bebegini kucagına alabıldın mı bu msjındakı gebeliğinde ?arkadaşlar merhaba,,,
bilen arkadaşalrrın yardımına itiyacım var..
adet günüm 21 ocak kan testi yaptırdım ilk beta hcg 15,69 çıktı..bu arada adet öncesi 4 gün lekeler oldu .adet günü 1 gün sonrası kanama başladı 5 gün sürdü bitti 5 gündür lekeler devam ediyor..en son beta hcg pzt 31 ocakta yaptırdım 1642 artışlar gayet güzel gidiyor..ama kese yok şu anda hamileysem 5+2 günlük oluyor dr çarşamba test yapalım yine alttan bakalım eğer görünmezse bitirmeliyiz diyor....şimdi burda yazanalrı okudum...beklemekmi gerekiyor..çünkü ağrım yok sadece lekelenmeler oluyor..üstüne görmede oluyormuş kararsızım...çok endişeliyim...
Kan değeriniz nasıl artış gösterdi yazar mısınız5+4'üm ve kahverengi lekelenmeler başladı, sol kasığım da ağrıyor. Kese gözüküyor içinde Yüzük gibi yuvarlak da gözüküyor ama bebek gözükmedi. Bebeği görmeden progestan veremem dedi acile gittiğim doktor, haftasonu diye kendi doktoruma da gidemiyorum. Ve acildeki doktor bebek gözükmeden bu lekelenmeler az da olsa düşük riski dedi. Moralim Sıfır
Kan değeriniz nasıl artış gösterdi yazar mısınız
Sıkıntısız değerler,artışlarda sorunsuz..lekelenme için önlemini de almışsınız..şimdilik gönlünüzü ferah tutun..Geç Döllenme olmuş ilk öğrendiğimde 36.10du yani cuma gecesi, Cumartesi doktora gittim 1 hafta sonra kan tahlili yaptır 500-700 arası olacak dedi, ben Dayanamayıp Perşembe yaptırdım 665 çıktı. Sonrasında pzt doktora gittim kese gözüktü geç Döllenme dedi, 4+6 dedi. Dün acile gittim 5+4tüm, kesenin içinde Yüzük gibi bişey vardı. Kendi doktorumu aradım bu sabah, progestan al günde 3 kere 100 MG dedi
Sıkıntısız değerler,artışlarda sorunsuz..lekelenme için önlemini de almışsınız..şimdilik gönlünüzü ferah tutun..
Kan alımı vemrenşze gerek Yok; kese göründü ve doğru yerdeyse ,doktorunuza görünmeyi bekleyeceksiniz..tek ilacınız:zamanTeşekkür ederim :) acaba yine bi kan tahlili yaptırsam mı?
5+4'üm ve kahverengi lekelenmeler başladı, sol kasığım da ağrıyor. Kese gözüküyor içinde Yüzük gibi yuvarlak da gözüküyor ama bebek gözükmedi. Bebeği görmeden progestan veremem dedi acile gittiğim doktor, haftasonu diye kendi doktoruma da gidemiyorum. Ve acildeki doktor bebek gözükmeden bu lekelenmeler az da olsa düşük riski dedi. Moralim Sıfır[/QUOTE
Maşallah bebeğiniz sorunsuz büyümüş bende 4 haftalık hamileyim dün acık pembe çok az kanamam ardından kahve rengi akıntıya çevirdi elim ayağım titredi bi düştüğüm oldu doktor Protestan verdi günde 3 kez bu gün azalma oldu fakat çok korkuyorum merakım senin lekelenmem kaç gün sürdü veya daha sonradan tekrarladımı ilişki yasak bana ama çok korkuyorum yardımcı olursan çok sevinirim rabbim hayırlısı ile bebişine kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?