Kahverengi leke ve boş kese

canım sen anlatınza kendim göz önüne gedi.5-6 haftalıkken boş kese şu anda yok bir hafta sonra görüşelimddedi alttan muayene etti 9 haftaya kadar bekledim.inşaallah görürürsün bebeğinin kalp atışını alttan muayene etmesi çok kesin bir yöntem zor ve acıverici birşey değil.meleğinin pıt pıtlarını görde inşaallah nasıl görürsen gör.bebeğin küçük olma ihtimalini göz ardı etme

slm benim de sizin gibi kanamam vardı bu kanamalar 3.5 ay devam etti ancak doktorumun verdiği ilaçları kullanıp sadece wc için kalktım sürekli istirahatla geçirdim bu dönemi şu an 35 haftalık hamileyim :lepi: doktorunuza güvenin ilaçlaınızı ihmal etmeyin dinlenin birde bitki çayı içiyorsanız dikkatli tüketin bazı çaylar (ahududu gibi) kanamaya ve düşüklere sebep olabiliyor iyice araştırmadan içmeyin bence umarım sağ salim evladınıza kavuşursunuz :Saruboceq:

5 ve 6. haftasında zaten bebeği göremez diye biliorum ki öle grdüm ablamda aynı haftada aynı lekeler oluştu bebeği 7. haftada gördü inş bişey olmamıştır ama genelde butun hamileliklerde gelir kahve rengi leke önemli olan yoğun kan gelmemesi progestan hapı verirler genelde umarım bişey olmamıştır

ay canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin sağ sağlim inşallah ... bende 3 ay boyunca progestan kullanmıştım kanamam 3 ay devam etti ara ara geldi. UMARIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR. BİRŞEY SORACAĞINDA BURDAYIM....

4 haftalıkken bebeğin kalp atışlar görülmeye başlar..bende 8 haftalık hamileyim.4. haftada kalp ritminide duyabildim..bence sorun olmuş olabilir.ama üzülme..ilk önce kendi sağlığın..tekrar deneyebilirsin bebek..geçmiş olsun..

bu arada 8 haftalık hamile olmama rağmen sürekli kanama geçiriyorum bu gün bile hastanede yattım serum yedim ama bebeğim hala yaşıyor..her hamilelik farklı oluyor..

Merhaba arkadaşlar
Bende hamileyim,ilk hamileliğim 22 eylülde hamile olduğumu kan testiyle öğrendik, 1 hafta sonra doktora ilk muayene için gittik ve doktor bize hiç bir şeyin normal oladığını dış gebelik olduğunu hemen kürtaj yapacağını söyledi keseyi görememişti, şok olduk oysa neler umut etmiştik, ona kalsa hemen kürtaj, hemen aynı gün başka doktora gittik ve o keseyi gördü çok net, dış gebelik olmadığını geç yumurtlama olabileceğini beklememizi söyledi,yaklaşık 10 gün geçti ve embriyoyu geçen cuma gördük,yarın tekrar doktor kontrolümüz var inşallah kalp atışlarını yarın duyabiliriz...

canm ben evde yaptıım testle hamile olduumu öğrendm dr a gittim keseyi göremedi ancak kanda yapılan testle 6 haftalık gebe olduum öğredim.dr dış gebelik yada boş kese olabilir dedi pat diye hiç acımdan şok oldummm benmde ilk hamileliğimdi ..çok korktum 2 hafta sonra el dedi ikinci hafta dolmadan kanamam oldu hemen acile koşturduk dr düşük tehlikesi var dedi ancak güzel bir yönü vardıun oda kesem doluydu ve diğer dr un dediği gibi dış gebelikte değildi..1.5 ay yattım hiç kalkmadan,şimdi 4.5 aylık hamileyim bir kızım olcak allahın izniyle..yani diyeceğim o ki bazı insanlarda bebiş kesenin içinde hemen görünmüo annesiii...sen hiç telaşlanma umarım bebeğini görürsün kısa zamanda ..geçte yumurtlamış olabilrsn bunuda düşün...herşey gönlünce olsun miniğine kavuşman dileğiyleee....

ben 5 haftalık hamileyim ve 4-5 gündür kahverengi lekelenmeler oluyor doktoruma sorduğumda taze kan değilse sorun yok demişti ve folik asit haricinde hiç bir ilaç kullanmıyorum ????

arkadaşlar merhaba,,,
bilen arkadaşalrrın yardımına itiyacım var..
adet günüm 21 ocak kan testi yaptırdım ilk beta hcg 15,69 çıktı..bu arada adet öncesi 4 gün lekeler oldu .adet günü 1 gün sonrası kanama başladı 5 gün sürdü bitti 5 gündür lekeler devam ediyor..en son beta hcg pzt 31 ocakta yaptırdım 1642 artışlar gayet güzel gidiyor..ama kese yok şu anda hamileysem 5+2 günlük oluyor dr çarşamba test yapalım yine alttan bakalım eğer görünmezse bitirmeliyiz diyor....şimdi burda yazanalrı okudum...beklemekmi gerekiyor..çünkü ağrım yok sadece lekelenmeler oluyor..üstüne görmede oluyormuş kararsızım...çok endişeliyim...

canım çok eski bir mesaj ama bende de lekelenmeler var adet oncesi başladı testım pozitif verdi bebegini kucagına alabıldın mı bu msjındakı gebeliğinde ?

5+4'üm ve kahverengi lekelenmeler başladı, sol kasığım da ağrıyor. Kese gözüküyor içinde Yüzük gibi yuvarlak da gözüküyor ama bebek gözükmedi. Bebeği görmeden progestan veremem dedi acile gittiğim doktor, haftasonu diye kendi doktoruma da gidemiyorum. Ve acildeki doktor bebek gözükmeden bu lekelenmeler az da olsa düşük riski dedi. Moralim Sıfır

Kan değeriniz nasıl artış gösterdi yazar mısınız

Kan değeriniz nasıl artış gösterdi yazar mısınız

Geç Döllenme olmuş ilk öğrendiğimde 36.10du yani cuma gecesi, Cumartesi doktora gittim 1 hafta sonra kan tahlili yaptır 500-700 arası olacak dedi, ben Dayanamayıp Perşembe yaptırdım 665 çıktı. Sonrasında pzt doktora gittim kese gözüktü geç Döllenme dedi, 4+6 dedi. Dün acile gittim 5+4tüm, kesenin içinde Yüzük gibi bişey vardı. Kendi doktorumu aradım bu sabah, progestan al günde 3 kere 100 MG dedi

Sıkıntısız değerler,artışlarda sorunsuz..lekelenme için önlemini de almışsınız..şimdilik gönlünüzü ferah tutun..

Mas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…