Kahverengi leke yaşayanlar

Bebeler2307

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
89
24
8
43
Selamlar herkese,adetime 9 gün var ve dün kahverengi 2 damla akıntı geldi.bugun yine aynı şekilde...şuan sırtım ve belim çok ağrıyor,halsizim ve yerimden kalkamıyorum,,ilk defa böyle birşey yaşıyorum.sabah test yapmıştım ama negatif çıktı..kafam çok karıştı umutlanınca hayal kırıklığı oluyor,
Bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler yardım lütfen ...

Canım ben yaşamadım ama genelde yazan arkadaslarım dan okuduğuma göre lekelenme bittikten sonra yap bide testi. Başka ne gibi belirtilerin var?

kızlar merhaba herkese iyi bayramlar öncelikle , bi sorum olcak daha önce polip vardı ilaç kullandım küçüldü demişlerdi ara kanama ve aşırı kanama yapıyordu. 3 senedir bir sorun yoktu bınla alakalı. bu ay 18 temmuzda regl oldum 29 temmuz ovü testim pikti. az önce çok afdersiniz akıntının içinde koyu kahve lekelenme vardı. enfeksiyon olduğundan da şüpheleniyorum belirltiler yaşamıştım mantar vb fakar doktora gözükemedim henüz bayram sonra inşallah. sizce nedendir ? yumurtlamada da bazen oluyor lekelenme diye biliyorum, üç senedir ara kanama yaşamamıştım. ayrıca 25-26 ktemmuz korunmasız ilişkim oldu . iki senedir evliyim ve hiç korunmadım 😞 allah isteyen herkese versin 🌸

Back
X