- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
kahverengide oluyor test yapınBilmiyorum ki test yapmadım yapmak istemiyorum yerleşme pembe şekilde olmuyor mu
Ozaman bekleyin adetiniz geçince yaparsınizEvdekinde cıkmazki bence daha adet tarihim geçmedi hem
Benim de kahverengi lekelenme olmuştu hatta kırmızıya döndü sabahında yine kahverengi olmuştu hemen test yapmıştımKızlar bir şey sorucam bu ay ovitrelle iğne büründüm 13. Günde leke geldi dünden beri leke geliyor geçen ay 28 inde olmuştum belim ağrıdı adet oldum sandım sökmüyor kist filan olmamış mıdır değil mi
Hayır paslı gelirBilmiyorum ki test yapmadım yapmak istemiyorum yerleşme pembe şekilde olmuyor mu
Evet hemen çıktı adet günümün ertesi günü yaptım testi atiyim hatta fotoEvde yaptığınız testte çıkmış mıydı peki
Akıntı gibi böyle adetin biterde peçeteye sildikçe gibi anlayamıyorum sizce ne zaman test yapmayalım geçen ay 28 inde olmuştumHayır paslı gelir
Topraklı gelir
Yada kahverenkte gelir
Çok nadir pembedir
İğneye göre yarın adet olmam gerekiyordu aslında dünden beri leke geliyor böyle akıntı gibi yarında gelmezse kan testi yaptıracaktım çünkü adet günüm daha geçmedi peki bu lekeler kaç gün sürdü sizde
Siz yarın yapın bence çünkü varsa çıkar zaten benim kahve rengi lekelenmem baya sürdü 15 gün kadar inşallah güzel haberler alırsınızNe güzel bende görür müyüm acaba böyle pozitifleri inşallah
Beklenen adet gününde başladı işte sizinde adet gününüz iğneden sonraki 14. Gündür yani normalde olan günlerinizle uyuşmayabilir çünkü çatlatma iğnesinden sonra 14. Gün adet olunurGerçekten mii adetten ne kadar önce başladı peki
Erken gebelik testini yarın sabah yapabilirsinizAkıntı gibi böyle adetin biterde peçeteye sildikçe gibi anlayamıyorum sizce ne zaman test yapmayalım geçen ay 28 inde olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?