Kahverengi leke

Boncuk29

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
72
20
8
34
Adetim bu ay tam 8 gun gectı 5. Gun gecikmeden dolayı kan verdim negatıf cıktı dunden bu yana kahverengi akıntım var agrım oluyor adet olucam zannediyorum ama devamı gelmiyor acaba neden

Adetim bu ay tam 8 gun gectı 5. Gun gecikmeden dolayı kan verdim negatıf cıktı dunden bu yana kahverengi akıntım var agrım oluyor adet olucam zannediyorum ama devamı gelmiyor acaba neden
Kan testini tekrarlayın yada evde kitlerdem yapın yerleşme kanaması da olabilir adetleriniz düzenliyse yada tam mevsim dönüşü o yüzden de gecikme yaşıyor olabilirsiniz bende çözülmeyen kahve akıntı vardı 3. Günü de hamile olduğumu ogrendim düşük tehlike filan vardı

Normalde duzenlidır adetim ama gecen ayda adet olmadım ben bu ayda 5 gun gecınce kan verdim negatıftı 8. Gun kahverengi akıntı basladı ilk defa boyle bısey oldu acaba gecen ayda olmadıgım ıcın bırıkmıs kan varda ondan mı acaba boyle oluyor demeden duramıyorum

Benimde adetim bu ay 5 6 gün erken oldu dün oldum kahverengi leke geldi ve kalktığımda hiçbişey yok bu adet sayılırmı yoksa yerleşme kanaması olabilirmi

Kan testini tekrarlayın yada evde kitlerdem yapın yerleşme kanaması da olabilir adetleriniz düzenliyse yada tam mevsim dönüşü o yüzden de gecikme yaşıyor olabilirsiniz bende çözülmeyen kahve akıntı vardı 3. Günü de hamile olduğumu ogrendim düşük tehlike filan vardı
Bende de şuan beş gün. Gecikme var iki gübdür çok açık kahverengi leke geldi çok az mıktarda oda günde bir yad iki kere.. Taret aldığımda herhangi birşey yok. Sadecevgün içinde kiloda gelıo. İki gündr bu şekilde kan testi versem dopru sonuç alırmıyım

Bende de şuan beş gün. Gecikme var iki gübdür çok açık kahverengi leke geldi çok az mıktarda oda günde bir yad iki kere.. Taret aldığımda herhangi birşey yok. Sadecevgün içinde kiloda gelıo. İki gündr bu şekilde kan testi versem dopru sonuç alırmıyım
Ve hiç ağrım sızım yok adetle ilgili sadece sanah yada geceleri hafiften bir ağrım okuyor o kadar

Direk çıkar bişey varsa yani adetiniz cozulmuyosa gidin başka bı sebepte olabilir geç döllenme filan da oluyor

Back
X