Arkadaşlar bişi sorucam lütfen bilgisi olan yazsın acil bir durum ikinci gebeliğim ve daha yeni 4+4 günlük bu gün kahverengi lekelenme yaşıyorum ağrımda var belimde çok normal mi korktum doktora gittim fakat bir ilaç vs vermedi muayene etti cuma zaten kese için gidecektim ama hala ağrım sancım ve leke var tekrar mı gitsem normal mi lütfen bilen yaşayan söylesin …
Adet ağrısı gibi agriysa normal kasılma ağrı oluyor bu haftalarda, yerleşme kanaması diye birsey vermemiştir belki muayenede birşey yoksa stres yapma kanama alanın olsa ilaç verirdi leken kahverengi muhtemelen yerleşmedir, kirmizi olsa sıkıntılı
Yerleşme olabilir dedi gittim acile yazmıştım yukarıya hatta ama bişi vermedi beta istedi verdim 1007 çıktı pazartesi 642.5 di güzel dedi normalde yarın verecektim yine sabah verirsin düşme varmı değerde bakalım dedi sonuç iyi dedi sonra bilmiyorum ağrım belimde arttı akıntı yine leke leke ama içimde bi huzursuzluk var
Bak herşey normal demişler stres yapman daha çok zarar verir ağrı çok normal artar azalır dinlen sen biraz kırmızı leke kanama olsa kötü ama kahverengi daha zararsız strese sokma kendini de bebisini de