Kizlar dun gece kahverengi cok az 2 kere leke gordum acile gittim ilac verdi bugun lekem yoktu ve simdi siyah ve kahverengi arasi kan pihtisi gibi birsey gordum , doktorumu aradm dogumdaydi napacagimi bilmiyorum
Can'ım kahve rengi lekeden korkma eski kanamanın atıkları oluyor yani tehlike Yok sadece için temizleniyor. Rengi kırmızı pembe olursa sıkıntı diye biliyorum. Bende ilk haftalarda ve 12. Haftada yaşadım
ahh bu kahve lekeler ömrümüzü yediler,canım öncelikle sakin ol yat dinlen hiç iş falan yapma ,progestan vermiştir büyük ihtitmal düzenli kullan,ve dogumdan cıkınca doktorunu tekrar ara yönlendirir seni,gecmiş olsun
çeşmenin altında yıkasaydın o pıhtıyı. kan mı, parça mı olduğu anlaşılırdı...
ama seninki muhtemelen lekelenme, yerleşme kanaması falandır. bence stres yapma.
Kahverengi lekelenme pıhtı bile olsa sıkıntı Yok. Bende de oluyor ara ara. Doktorum bebeğin eşi yerleşirken olur öyle dedi. İlaçlarını kullan çok yorma kendini bişey olmaz Allah ın izniyle stres yapma. Şu an yaşadığın stres o pıhtıdan daha beter. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Kizlar benimde adetime 2 gun kala kahverengi daha cok siyah gibi bi akinti basladi agri sanci bisey yok dun gece sag kasigima kramp gibi bi agri girdi gecti su anda devam ediyor sizce yerlesme kanamasi olabilir mi iki gun once beta hcg 0.60 cikti
Kizlar benimde adetime 2 gun kala kahverengi daha cok siyah gibi bi akinti basladi agri sanci bisey yok dun gece sag kasigima kramp gibi bi agri girdi gecti su anda devam ediyor sizce yerlesme kanamasi olabilir mi iki gun once beta hcg 0.60 cikti