Hcg baktırmadın mı düzenli olarak bana normal gelmiyor dış gebelik şüphesi düşüyor aklıma böyle durumlardaArkadaşlar adetim 2 gün gecikti ve gebeyim. Ama 1 eylülden beri kahverengi sürüntü gibi leke geliyor çok az ama bugün(5eylül) yine geldi normal mi değil mi?
Düzenli baktırmadım 1 kere baktırdım. Baktırıcam amaHcg baktırmadın mı düzenli olarak bana normal gelmiyor dış gebelik şüphesi düşüyor aklıma böyle durumlarda
Düzenli iki günde bir baktırmak gerekliydi. Bundan sonra en azından iki kez düzenli baktır ona göre yol izlenirDüzenli baktırmadım 1 kere baktırdım. Baktırıcam ama
Yarından itibaren başliyim o zaman teşekkür ederimDüzenli iki günde bir baktırmak gerekliydi. Bundan sonra en azından iki kez düzenli baktır ona göre yol izlenir
Kahverengi lekeler genel de düşük belirtisi oluyor benimde öyleydi düşük yaptımArkadaşlar adetim 2 gün gecikti ve gebeyim. Ama 1 eylülden beri kahverengi sürüntü gibi leke geliyor çok az ama bugün(5eylül) yine geldi normal mi değil mi?
İlk gebeliğimde 8.haftaya kadar lekelenme olmuştu ve sonunda kalbi durmuştuKahverengi lekeler genel de düşük belirtisi oluyor benimde öyleydi düşük yaptım
Evet maalesef öyle oluyor ben progesteron iğne ve fitil kullanmama rağmen düştüler şuan sizin kaçıncı hafta düşükler genel de şiddetli genetik bozukluğunda oluyor doktor öyle söyledi çünküİlk gebeliğimde 8.haftaya kadar lekelenme olmuştu ve sonunda kalbi durmuştu
Sağlıksız sa düşüyor zaten vücut onu atıyor kendi kendine sigara kullanımı var mıİlk gebeliğimde 8.haftaya kadar lekelenme olmuştu ve sonunda kalbi durmuştu
Daha 4 haftalık yeni öğrendimEvet maalesef öyle oluyor ben progesteron iğne ve fitil kullanmama rağmen düştüler şuan sizin kaçıncı hafta düşükler genel de şiddetli genetik bozukluğunda oluyor doktor öyle söyledi çünkü
Yok sigara kullanmıyorumSağlıksız sa düşüyor zaten vücut onu atıyor kendi kendine sigara kullanımı var mı
Kalitesiz sperm ve yumurta olunca düşük oluyor o lekelerde onun belirtisiYok sigara kullanmıyorum
Nasip bakalım inşallah kesilirKalitesiz sperm ve yumurta olunca düşük oluyor o lekelerde onun belirtisi
Ya kusura bakmayın ama bir şey soracağım şimdiden kusura bakmayın, cinsel ilişki sonrasında başladı bu lekelenme acaba onunla ilişkisi var mıdır 5 gündür sürüyorKalitesiz sperm ve yumurta olunca düşük oluyor o lekelerde onun belirtisi
bundan önce de düşüğünüz varsa eğer onunla alakası olmayabilirYa kusura bakmayın ama bir şey soracağım şimdiden kusura bakmayın, cinsel ilişki sonrasında başladı bu lekelenme acaba onunla ilişkisi var mıdır 5 gündür sürüyor
Kan verdinizmi acabaYarından itibaren başliyim o zaman teşekkür ederim
Evet verdim şuanlık normal ilerliyorKan verdinizmi acaba
Yani iki kere kan verdiniz ve iki katı artış oldu değerler arasında öylemi sevindim ozamanE
Evet verdim şuanlık normal ilerliyor
Benim 3 gün reglim gecikti test yapmıştım silik pozitif çıktı bugün kahverengi akıntı oldu hamile değil miyim yani normalde adetim düzenliYani iki kere kan verdiniz ve iki katı artış oldu değerler arasında öylemi sevindim ozaman
Kan vermeden kesin hamilesin yada değilsin sağlıklı sağlıksız denmez mutlaka kan verin ve gün aşırı aynı yerde saatte kan verip sonucu takip edin akıntı leke hiç bir zaman normal kabul edilmez gebelikteBenim 3 gün reglim gecikti test yapmıştım silik pozitif çıktı bugün kahverengi akıntı oldu hamile değil miyim yani normalde adetim düzenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?