Kahverengi lekelenme

Eceee3441

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
1
0
1
23
Merhaba 1 haftadır kahverengı lekelenme gelıyor fakat test yaptım gebe değilim bilgisi olan bu konuda yardımcı olabılırmı ?

Benim yumurtladığım zamanda olmuştu kahverengi lekelenme. Yumurtlama olabilir mi?
Peki agrinizda oldumu benim adetim biteli 15 gün oldu iki gündür
Sağ kasığımda ağrı var ve bugün kahverengi leke geldi ilk kez yaşıyorum bunu genelde gebe kalınca ogrendigimde yaşadım bı defa ama gebede deilim 🙄

Sağ kasığımda ağrı var ve bugün kahverengi leke geldi ilk kez yaşıyorum bunu genelde gebe kalınca ogrendigimde yaşadım bı defa ama gebede deilim 🙄

Hafif olmuştu ağrım sol tarafımda. Kramp gibiydi.

Adetin ilk gününden 14 veya 15 gün sonrası yumurtlama olabiliyor tabi kişiden kişiye değişebilir ama benimde hemen hemen her ay lekelenme ile geliyor yumurtlama donemim o şekilde anlıyorum bebek dusunceniz var ise degerlendirmeniz çok avantajlı olur

Yaa bende sizin gibiyim sag kasigim ve sag belim tarafi agriyor ve hala adet olmadim siz okdugunuzmu

Back
X