Kahverengi lekelenme

Afafafafaffaf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
48
8
36
28
Merhaba arkadaşlar acil yardımcı olursanız çok sevinirim
En son adetim 28 temmuz başlangıç 1 Ağustos bitiş. 40 günde bir adet oluyorum. Adetime 15 gün var şu an kahverengi lekeler geliyor ve belime ara ara ağrı vuruyor neden acaba bilen var mı çocuk istiyoruz ama 5 aydir deniyoruz olmadı bu lekelenme neden olur acaba

Merhaba, bilirkişi değilim ama önceki gebeliğimde bu gibi belirtilerden sonra gebeliğimi öğrenmiştik, ama malesef 6 haftalıkken düştü.. Şimdi yine hamileyim bu sefer belirti yaşamadım, hcg değerimin yükselmesini bekliyoruz... Allah herkese hayırlısını ve gönlündekini versin

benimde tüp bebekte gelmişti ve hamile kalmısıtım muhtemeln gebelik belirtisi ama az gelirrr dikkat et adet öncesi lekelenmeye benzemez

Çok üzüldüm Allah'ım şimdiki gelene can sağlığı versin inşallah Bende heycan yaptım ama çok da umut bağlamak istemiyorum sonra üzülürümd diye. İnternetten araştırdım yumurtlama zamanı da gelebiliyormus bu lekelenme adetimin gecikmesini bekliycem

Amin, Allah razı olsun inşallah sizin de gönlünüzdeki olur, güzel haberlerinizi alırız

Devam ederse doktora gidebilirsiniz ama bence biraz bekleyin belki adet öncesi gelen akıntıdır. Miktarı da önemli sanırım yerleşme kanaması çok az oluyor ve 2-3 gün sürebiliyormuş.

Devam ederse doktora gidebilirsiniz ama bence biraz bekleyin belki adet öncesi gelen akıntıdır. Miktarı da önemli sanırım yerleşme kanaması çok az oluyor ve 2-3 gün sürebiliyormuş.
Yani günlük ped doluyor bı günde ara ara gele gele 2. Gün bu gün bakalım ne kadar gelecek sizin nasıl olmuştu ne kadar ne sıklıkla gelmisti

Benim olduğu zaman 1-2 gün sürdü ve çizgi çizgi lekelenmeydi. Hatta ben regl öncesi kanama sanmıştım regl beklemiştim. Bu seferkinde kanama olmadı.

Benim olduğu zaman 1-2 gün sürdü ve çizgi çizgi lekelenmeydi. Hatta ben regl öncesi kanama sanmıştım regl beklemiştim. Bu seferkinde kanama olmadı.
2 gün kahverengi akinti geldi gecesi kana dönüştü ara ara kan geldi şimdi birşey yok doktora acile gittim kan vedim hamile değilim acaba ne bilmiyorum gidicem kadın doğuma en kısa sürede hormon testi vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…