- 27 Mayıs 2021
- 48
- 8
- 36
- 28
- Konu Sahibi Afafafafaffaf
-
Çok üzüldüm Allah'ım şimdiki gelene can sağlığı versin inşallahMerhaba, bilirkişi değilim ama önceki gebeliğimde bu gibi belirtilerden sonra gebeliğimi öğrenmiştik, ama malesef 6 haftalıkken düştü.. Şimdi yine hamileyim bu sefer belirti yaşamadım, hcg değerimin yükselmesini bekliyoruz... Allah herkese hayırlısını ve gönlündekini versin
Amin, Allah razı olsunÇok üzüldüm Allah'ım şimdiki gelene can sağlığı versin inşallahBende heycan yaptım ama çok da umut bağlamak istemiyorum sonra üzülürümd diye. İnternetten araştırdım yumurtlama zamanı da gelebiliyormus bu lekelenme adetimin gecikmesini bekliycem
Ya inanın çok canım sıkılmaya başladı hala geliyor bı doktora mı gitsem yerleşme kanaması ne kadar sürüyor ki kan yok benim bildiğin kahverengiAmin, Allah razı olsuninşallah sizin de gönlünüzdeki olur, güzel haberlerinizi alırız
Yani günlük ped doluyor bı günde ara ara gele gele 2. Gün bu gün bakalım ne kadar gelecek sizin nasıl olmuştu ne kadar ne sıklıkla gelmistiDevam ederse doktora gidebilirsiniz ama bence biraz bekleyin belki adet öncesi gelen akıntıdır. Miktarı da önemli sanırım yerleşme kanaması çok az oluyor ve 2-3 gün sürebiliyormuş.
Ve kramp girdi anlık bu gün sabahYani günlük ped doluyor bı günde ara ara gele gele 2. Gün bu gün bakalım ne kadar gelecek sizin nasıl olmuştu ne kadar ne sıklıkla gelmisti
Yani kanlı değil ama 1 günde kahve rengi akıntı damla damla günlük ped doldu gibi birşey bu gün 2. Gün yine geliyorbenimde tüp bebekte gelmişti ve hamile kalmısıtım muhtemeln gebelik belirtisi ama az gelirrr dikkat et adet öncesi lekelenmeye benzemez
Yani kanlı değil ama 1 günde kahve rengi akıntı damla damla günlük ped doldu gibi birşey bu gün 2. Gün yine geliyor
Teşekkür ederim yumurtlama döneminde böyle 2 gün süren kahverengi lekelenme mi oluyor ilk defa başıma geldiyumurtlama dönemınde de olabilirsin değerlendir
yerleşme kanaması cokaz gelir canım bu kadar sürmez, geçmezse dr git canımYani kanlı değil ama 1 günde kahve rengi akıntı damla damla günlük ped doldu gibi birşey bu gün 2. Gün yine geliyor
2 gün kahverengi akinti geldi gecesi kana dönüştü ara ara kan geldi şimdi birşey yok doktora acile gittim kan vedim hamile değilim acaba ne bilmiyorum gidicem kadın doğuma en kısa sürede hormon testi vericemBenim olduğu zaman 1-2 gün sürdü ve çizgi çizgi lekelenmeydi. Hatta ben regl öncesi kanama sanmıştım regl beklemiştim. Bu seferkinde kanama olmadı.
Benim yumurtlama lekelenmem 4 gün sürüyor.Teşekkür ederim yumurtlama döneminde böyle 2 gün süren kahverengi lekelenme mi oluyor ilk defa başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?