Kahverengi lekelenme

Mrcap11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2021
301
416
23
Kızlar birkaç gün önce gebe olduğumu öğrendim ve hesabıma göre 5 haftalik. Haftaya da doktor randevum vardi. Ama heyecanım kursağimda sanki bugün akşamüstü sanki adet olacakmışım gibi yumurtaliklarimda ağrı ve yanma hissettim peçeteye sildiğimde kahverengi leke geldi. Hemen acile koştum idrar ve kan testi yaptılar sonuçları bekliyorum ama şuan yeni adet olursunuz leke olur ya aynen öyleyim çok korkuyorum lütfen dua edin

Kızlar birkaç gün önce gebe olduğumu öğrendim ve hesabıma göre 5 haftalik. Haftaya da doktor randevum vardi. Ama heyecanım kursağimda sanki bugün akşamüstü sanki adet olacakmışım gibi yumurtaliklarimda ağrı ve yanma hissettim peçeteye sildiğimde kahverengi leke geldi. Hemen acile koştum idrar ve kan testi yaptılar sonuçları bekliyorum ama şuan yeni adet olursunuz leke olur ya aynen öyleyim çok korkuyorum lütfen dua edin
Yerleşme kanaması olabilir canım stres yapma umarım önemli birşey yok Umarım mucizen seninledir🤲🏻🌼🌸✨

Ne çıktı sonucunuz
Riskli gebelik dedi. Yaşadığım şehirdeki acil servis doktorları pek ilgilenmiyor kan değerlerim nasıl diyorum iyi ama riskli diyor peki ne yapmamız lazım. ilaç veya tedavi uygulayacak mısınız diyorum bilmiyorum gözetim altında tutulacaksiniz kendi doktorunuzla görüşün diyor. Deliye döndüm. Hafif hafif peceteye sildikce de leke geliyor. Yarın sabah erkenden kendi doktorumun yanına gideceğim.

Back
X