Kahverengi lekelenme

Dallas1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
37
15
38
32
İyi akşamlar arkadaslar.. benim 1 hafta önce adet günümdu ama kan gelmedi 6 gün boyunca kahverengi akıntım oldu 6 gün sürdü neden olmuş olabilir yasayaninz var mı bu durumu şimdide adet olacakmisim gibi göğüslerim sis ve dokundukça acıyor aynı zamanda kasiklarmdada ağrı mevcut

Aşı yaptırdıysanız onunla alakalı olabilir çünkü aşı sonrası birçok kadın uzun süren adet dönemi, uzun süren kahverengi lekelenme, adet gecikmesi gibi sorunlar yaşıyorlar araştırmalarıma göre

BioNTech aşısı sonrası benim böyle oldu regli gelmedi kahverengi akıntı oldu. 15 gün gecikti 45. Günü normal adet gördüm

Merhabaaaa

Benim reglime dört gün kala kahve rengi lekelenmelerim başladı, iki gün kala aşırı geldi pedim doldu. Bugün çok çok az. Gebelik testimde çok çok silik bir çizgi çıktı ama gün içinde yaptım sabah değil. Yarın regl olmam gerek ama sabırsızlanıyorum çünkü gebeyim ve acaba düşük mü gerçekleşiyor diye korkuyorum, belki çözümü vardır vitamin vs erken davranmak istiyorum...

Bu arada 4 gün kala akıntının başladığı gün aşırı sancilanma oldu hareket edince karnıma kramplar girdi ama sadece hareket esnasında.

Help please

Bilemedim ki canım aynısı bndede oldu ama ben regl oldum bu formu açtıktan sonra inşallah sen olmazsinda güzel haberler alirsin

Bilemedim ki canım aynısı bndede oldu ama ben regl oldum bu formu açtıktan sonra inşallah sen olmazsinda güzel haberler alirsin
Cuma olmam gerekiyordu hala olmadım testlerde negatif. Bu ay iş yerinde çok stres yaptım o yapmış olabilir diye düşünüyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…