- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Dr ilgisizdi dogrusu kalbi atmayan cocuk icin bisey diyemeyiz felan dedi.Tek soyledigi buydu tatmin olmadim amaAynı şeyi yaşıyorum. Akıntım pembemsi oldu. Kesenin yakınımda yada muaneye kanama gözüktü mü sende?
Can'ım benim ya. Ben başka doktora gittim. Öbür doktorun göremediği bebeği ve kalp atışını gördük şükür sakinleşmemem için Bi dk bebeğimi gösterdi. Moralim biraz düzeldi. Sende başka hekime git füzelmezsenDr ilgisizdi dogrusu kalbi atmayan cocuk icin bisey diyemeyiz felan dedi.Tek soyledigi buydu tatmin olmadim ama
Can'ım benim ya. Ben başka doktora gittim. Öbür doktorun göremediği bebeği ve kalp atışını gördük şükür sakinleşmemem için Bi dk bebeğimi gösterdi.
Moralim biraz düzeldi. Sende başka hekime git füzelmezsen
Can'ım hamilelere ücretsiz hastaneler. Niye ilgilenmiyorlarOyle yapicam artik mecburen. Soru sormani bile istemiyor pislik. Ve kac gundur cekiyorum. Sgk yok suan esiminde benimde ancak haftaya gidebilcem parami toplayip . Allah caresiz birakmasin kimseyi bazen cok moralim bozulyor
Ayyyy inşlh ya. Bebeğimiz iyi olsunda çekilen sıkıntı bişey değil :-(ben 13 haftama kadar gördüm o kahverengi lekeleri doktorum ilaç vermedi düşük riskin görünmüyo dedi kimi hamilelerde mide bulantısı kimi hamilerde agrı leke olur herkesin hamilelği farklı demişti ama çok snir bozucuydu gerçekten stres yapmayın umarım bi sorun yoktur.
ben 13 haftama kadar gördüm o kahverengi lekeleri doktorum ilaç vermedi düşük riskin görünmüyo dedi kimi hamilelerde mide bulantısı kimi hamilerde agrı leke olur herkesin hamilelği farklı demişti ama çok snir bozucuydu gerçekten stres yapmayın umarım bi sorun yoktur.
Nasil yaniCan'ım hamilelere ücretsiz hastaneler. Niye ilgilenmiyorlar
Nasil yani
Hamile olunca bütün devlet hastaneleri sana ücretsiz Can'ım. Bebeğin doğduğu Zaman'da bebeğinde ücret yok. Hamile sigortası gibi bişetDevlete randevu aldim tarihi bekliyorum.Ama acil olunca hemen ozele gitmek zorunda kaldim.
Canım benim 1.5 ay boyunca kahverengi akıntım geldi progestan kullandım sabah akşam verdi doktor 45 gün sonrada kesti ilacı doktorum baba da aynı şeyi söyledi üzme kendini ve bebişini bende boşuna stres üzüntü yapmıştım ılk zamanlar gereksiz yere Allah tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklı bır sekılde kucağına almayı Nasıp etsınKızlar 5+3 hamileyim 3 gundur kahverengi lekelerim var. Progestan kullaniyorum ama yine geliyor arada bu durum ne kadar daha surer . Dr adet kanamasi gibi olmadigi surecce hapi arttirmicaz dedi. Gunde 1 kez yetersiz gibime geliyor. Ne yaptiniz
Bende wc ye gitmek bile istemıyırdum boşuna üzdüm kendimi bebişimi için rahat olsun adet kanaması gibi olmadığı sürece sorun yok dedı doktorum Benım ablamın ara ara kanaması oluyordu lekelenmeyle ama Bebişi gayet sağlıklı doğdu bol bol dua et Allah'ın izniyle bir şey olmazWC ye gitmeye korkuyorum :-((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?