Saç Rengi ve Saç Boyama kahverengi sacları nasıl doğal yollarla aça bilirim?

lady_gulshen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
9
0
27
Benim 18yaşım var saçımın rengi kahverengi ve saçlarımın rengini açmak istiyorum ama kimyasal boya kullanmak istemiyorum. Bana doğal yöntemler önere bilermisiniz? Ama bir sefer yaptıkdan sonra açılsın istiyorum.ve kına da koya bilirim ama kinaya ne katıyımkı saçımın rengini acsın.lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_20150203_161831.jpg
    IMG_20150203_161831.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 140
oksijenli suyla saçlarının doğal rengini açanları duymuştum. onu bi araştırabilirsin.

Tamam canim tesekkurler
yalnız dogal sey istiyorum demis kız oksijenli su sacı döküp yakar veya yıpratır oksijn adı ustnde kimyasal kına saç rengni açmaz kınayla açık renkte yapılmaz tumurta sarısı gibi olur papatya suyuyla açabilirsnz ama bir seferde açma hiç bir dogal sey bi anda pat acılmasını beklemeyn dogal bir üründen bi kac kez hattay bir ay filan yaptgnzda sonuc alırsn bunlar yerine garnier bitkisel boyasını alın uçlara aralara kumral renk atın en kolay buda zararsız

benm kuzenlerim oksijenli suyla açtılar rengini hiç de yıpranmamıştı hem ben doğal deyince boyamadan ve oriel filan kullanmadan diye düşünmüştüm yanlış bilgilendirmek istemem kimseyi.

tek seferde etki edebilen doğal yöntem yok maalesef,papatya,oksijenli su,limon v.s belli bi rutinde tekrarlanınca sonuç veriyor.
ben boya kadar yıpratmayan ,çok belli olmayan ama etkisi anlaşılan peroksit yöntemini tavsiye ederim...

Bu mevsimde değil ama yazın papatya kaynatıp saçını onunla ıslatıp güneşte beklersen saçın açılır.
Ben doğal saçıma hep öyle yapıyordum boyaya geçmeden önce.

Benim 18yaşım var saçımın rengi kahverengi ve saçlarımın rengini açmak istiyorum ama kimyasal boya kullanmak istemiyorum. Bana doğal yöntemler önere bilermisiniz? Ama bir sefer yaptıkdan sonra açılsın istiyorum.ve kına da koya bilirim ama kinaya ne katıyımkı saçımın rengini acsın.lütfen yardımcı olun
Kına ile saçınızın rengini açamazsınız. Kızıl yansımalar güneşte parladığında açılmış hissi verebilir ama gerçekte hiç açılmaz. Ayrıca saçınızın rengini açmayı düşünüyorsanız -bugün ya da gelecekte- kesinlikle kınaya bulaşmayın. Kına yapılmış saçı oryal ile bile açamazsınız, ancak saç uzar, kesilir, kınadan kurtulunur.
Doğal ya da doğala yakın yöntemlerle saçınızın rengini açmadan önce şu soruya cevap vermelisiniz: Çocukken saç renginiz nasıldı ve güneşte açılır mıydı?
Eğer bu sorulara cevabınız "koyu renkli ve açılmazdı" şeklinde ise "doğal yöntem" diye adlandırılan yollarla saçınız açılmaz. Ayrıca diğer arkadaşların yazdığı gibi "doğal yöntem" lerin hepsi zamanla (genellikle haftalar mertebesinde sürede) sonuç elde edilen yollardır. Tek seferde hiç bir sonuç elde edemezsiniz.

Ben saçlarımı boyatmadan önce extrait dora ile açmıştım.. Yazın da saçıma oksijen sürünce baya açılmıştı ama turunculaşmıştı hafiften(parlama olarak).. Extrait dorayı öneririm( extra blonde diye bir marka daha var onu da kullandım o da olur ama dorayı daha çok sevdim).. Yaz kış uygulayabilirsin, saçına sıkıp , kurutma makinesiyle kurutunca renk açılıyor , tabi ilk seferde en fazla 1 ton açılır, arada uygulaya uygulaya baya açmıştım ben saçlarımı..

X