Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kahverengi-Turkuaz

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Ben turkuaz ya da bizdeki asıl ifadeyle camgöbeğini illa da olacaksa sadece kahverenginin koyu ve kızılımsı olmadığı tonlarla kombine edildiğinde estetik buluyorum. En fazla da parlak deri döşemeli oturma birimleriyle yakıştırıyorum; ama mavi kahve birlikteliğinden hiç hoşlanmıyorum. Bir de bu akımlar geçici biraz. Yarın demode olacaklar ne yazık ki!

bede cok seviyorum turkuaz ı huzur veriyor.. evim güzel evim bölümünde gördum turkuaz bı oda ama kımındi hiç hatırlamıyoum tek tek bakman gerekecek . ama harıka evler var fikir olur sanada

Ben salonumu turkuaz-krem-kahve yaptım. Oturma odası olarak da kullanıyorum aynı zamanda. Çok huzur veren, ferah bir kombinasyon oldu.

Eklentiler

• $DSCF6170.webp
    $DSCF6170.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 162
Kahverengi ve turkuaz bence gayet hos en sevdigim renklerden uyumlu olabilceginede inaniyorum. is sadece ton secmede :)

benim oturma odamın duvarları turkuaz
perdelerim gold tonlarında
koltuklarım acı-kahve tonlarında
gayet uyumlu ve hoşlar
evimin resimlerini bende koymuştum baka bilirsin

EVİM GÜZEL EVİM BÖLÜMÜNE BAK. ORDA KULLANICILARIN EV RESİMLERİ VAR. tAMDA SENİN İSTEDİĞİN TONLARDA 2 EV DÖŞENMİŞ CNM.

benim oturma odamın duvarları turkuaz
perdelerim gold tonlarında
koltuklarım acı-kahve tonlarında
gayet uyumlu ve hoşlar
evimin resimlerini bende koymuştum baka bilirsin

merak ettim şimdi bende o tonlarda düzenlemeyi düşnüüyorum hangi linkte sakıncası yoksa atabilirmisin bulamadım çünkü

mrb arkadaşlar.bende turkuaz rengine takmış durumdayım.salonum krem kahve kobine etmiştim ama biraz renk katmak istiyorum.oturma grubum bellonanın retro grubu.nasıl bir değişiklik yapmalıyım bir fikriniz var mı

$bellona-retro-koltuk-takimi3[1].webp bu benim oturma grubum kendi evimin resmini şuan ekleyemiyrm.turkuaz rengini nasıl kombine edebilirim.yastık kılflarını değiştirerek başlayabilirmiyim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 387382 bu benim oturma grubum kendi evimin resmini şuan ekleyemiyrm.turkuaz rengini nasıl kombine edebilirim.yastık kılflarını değiştirerek başlayabilirmiyim

bence 3 lü koltuktaki ortadaki kahvenin iki yanındaki yastıkları kahve turkuaz ya da sade turkuaz yapabilirsin...ikeada falan turkuaz aksesuarlar var onlardan alabilirsin pencerende fon varmı yok mu bilmiyorum ama onları kahve turkuaz damask desenli kumaşlardan yapabilirsin...

Ya çok teşekkür ederim size öncelikle.kahverengi kumaş fonum var koltuklarımın arkasında.turkuaz ve kahve tonlarında kumaş bulmam lazım yastıklar için çünkü benim yastıklarım 50 ye 50 hazır satılanlar daha küçük oluyo.birde tekli koltuklarıma dikdörtgen şeklinde yastık ilave etsem nasıl olur.çokkkkkk teşekkür ederim

benim oturma grubuma nasıl bir turkuaz kombine yapabilirim

fotoğrafınıda ekliyorum yastıkları nasıl şekillendirbilirim yardım lütfenEki Görüntüle 388069

Google da arama satırına şunları yazabilirsiniz :

brown blue living room

brown blue room

brown blue decor

Görsellerden arama yaparsanız çok hoş fikirler edinebilirsiniz.
Resimleri kopyalamak yasak olabilir diye ben eklemedim.

benim salonumda kahverengi turkuaz olarak döşendi. ben baya turkuaz rengine takığım hatta aşığım denilebilir. düğün davetiyemde kahverengi turkuaz dı ordan anlayın yani:1:

mobilya olarak turkuaz koltukları tercih ettim
$Adsız.webp
berjer koltuğum yine aynı yerden şu desende
$2.webp

bir duvarı sadece duvar kağıdı yaptık kavrengi üzerine turkuaz ara ara çiçekler var
perdede kanatlarda kahveyi kullandık
tv üniteside beyaz kahve oldu
halıda krem tercih ettim

turkuaz koltuklarda ama kelebeği mutlaka öneririrm

Eklentiler

• $halı.webp
    $halı.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleme:
size çok teşekkür ediyorum öncelikle ciddiye aldığız için çok memnun kaldım.ayrıca çok zevkli birine benziyosunuz.koltuk yastıklarınıza bayıldım.ben düğün telaşşıyla ilk beğendiğim oturma grubunu ve mobilyayı aldım uzun uzun düşünme fırsatım olmadı eşyalarımı severek aldım ama birden çok renksiz geldi normalde çok renkli bir kişiliğim var salonumda biraz ağır olsu istedim şimdi bir renklilik arıyorum odamın fotoğrafını eklicem sadece internetteki resmini koyabildim SİZCE BU KOLTUKLARIN YASTIKLARINDA NASIL BİR DEĞİŞİKLİK YAPABİLİRİM NE DERSİNİZ $untitled.webp $retro-kltk-tk-asude-krem13.webp $untitled.webp $retro-kltk-tk-asude-krem13.webp KAHVERENGİ FONUM VAR PERDEMDE TURKUAZLA DEKORE EDEBİLİRMİYİM TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Son düzenleme:
Back
X