kahverengi ve pembe renk akıntı:( lütfen yardım arkadaşlar

SU_SU_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
92
10
transferimin 9. günü bu gün. her şey yolundaydı ancak bu gün önce kahverengi lekelenmelerim oldu. çok önemsemedim tutunma nedeniyle olur diye ancak sonra açık pembe renk kanama başladı. normalde ben adet olurken de aynen böyle oluyo. yani önce kahverengi sonra pembe akıntı sonrada adet oluyorum. bu durumda olup olumlu sonuç alan var mı arkadaşlar:KK43: çok kötüyüm ya yıkıldım resmen:KK61:

bu durumu yaşayan başka kimse yok mu arkadaşlar nasıl sonuçlandı çok merak ediyorum:KK43:

bu durumu yaşayan başka kimse yok mu arkadaşlar nasıl sonuçlandı çok merak ediyorum:KK43:
Arkadasim ben de ayni seyi yasadim transferimin 9. Gunu kahverengi pembe kirmizi karisik ara ara kesilen ara ara yogunlasan bir kanama ama daha cok sildigimde peceteye geliyor.Bunun uzerine doktorum test yaptir dedi bir fikrimiz olsun diye.Transferin 10. Gunu bhcg 75 cikti gebelik var dendi simdi yarin tekrar yaptiracagim eger deger ikiye katlanirsa olumluymus ama kanama devam ediyor endiseliyim bu yuzden.Ama sen de uzme kendini ayni duygulari yasamisiz kanamadan sonra kesin negatif diye gittim ama sonucu gorunce dunyalar benim oldu.Simdi yukselmesini bekliyoruz.Allah yardimcimiz olsun.

Arkadasim ben de ayni seyi yasadim transferimin 9. Gunu kahverengi pembe kirmizi karisik ara ara kesilen ara ara yogunlasan bir kanama ama daha cok sildigimde peceteye geliyor.Bunun uzerine doktorum test yaptir dedi bir fikrimiz olsun diye.Transferin 10. Gunu bhcg 75 cikti gebelik var dendi simdi yarin tekrar yaptiracagim eger deger ikiye katlanirsa olumluymus ama kanama devam ediyor endiseliyim bu yuzden.Ama sen de uzme kendini ayni duygulari yasamisiz kanamadan sonra kesin negatif diye gittim ama sonucu gorunce dunyalar benim oldu.Simdi yukselmesini bekliyoruz.Allah yardimcimiz olsun.
Canım çok sağol, ama benim ki ne yazık ki negatif çıktı dün. senin ki demekki tutunmadan kaynaklıymış. gözün aydın. Rabbim tamamına erdirsin. ama yine de kendine dikkat et bolca dinlen canım:emir_bebek:

Canım çok sağol, ama benim ki ne yazık ki negatif çıktı dün. senin ki demekki tutunmadan kaynaklıymış. gözün aydın. Rabbim tamamına erdirsin. ama yine de kendine dikkat et bolca dinlen canım:emir_bebek:
Her sonuç bizim ivin en hayirlisi canim unutma biz bilemeyim her serde bir hayir her hayirda bir ser var. Allah senin de gonlundekini versin.Ben bugun tekrar test yaptirdim 175 cikti yukselme gayet iyi ama kanamam yogunlasti ve devam ediyor.Dr hic bir yorum yapamayiz keseyi gormeden dedinbir oh diyemeden degerlerimin daha da katlanmasini bekliyorum.

Her sonuç bizim ivin en hayirlisi canim unutma biz bilemeyim her serde bir hayir her hayirda bir ser var. Allah senin de gonlundekini versin.Ben bugun tekrar test yaptirdim 175 cikti yukselme gayet iyi ama kanamam yogunlasti ve devam ediyor.Dr hic bir yorum yapamayiz keseyi gormeden dedinbir oh diyemeden degerlerimin daha da katlanmasini bekliyorum.
Canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. senin için dua edicem. Hoppa doktor kanamanın nedeni hakkında bi yorum yapmıyo mu canım?

Canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. senin için dua edicem. Hoppa doktor kanamanın nedeni hakkında bi yorum yapmıyo mu canım?
Allah senden razi olsun canim doktorum osman develioglu hicbir yorum yapamayiz ancak sali gunu keseyi gorursek bir yorum yapabiliriz ilaclarina devam dedi. Saliya kadar nasil dayanacagim.her wc ye gittigimde agliyorum.progestan estrofem ve kan sulandirici kullaniyorum.gebelik devam ediyor ama kanama da bir haftadir devam ediyor :KK43:

canım kanama olunca kan sulandırıcıyı bırakmak gerekiyo diye biliyodum ben ama doktor öyle dediyse doğrudur tabi. bi de kendini üzüp vücudunu strese sokma canım. sen de okumuşsundur bu sitede, adet kanaması gibi kanamaları olupta gebeliği devam eden çok kişi var. hatta bazıları 3-4 ay adet dönemlerinde hep kanamalarının olduğunu yazmış. sen sadece hareketlerine dikkat et, dinlen. bu kadar olduktan sonra bir sorun çıkmaz inşallah canım, dualarım seninle:emir_bebek:

Lütfen banada birşey soyleyin bayramın birinci gününden itibaren lekelenmem devam ediyor bazen çok az bazen hafif artıyor suan moralim bozuk iyice

Sagolun destekleriniz icin beklemekten baska care yok umarim keseyi gormek gecikmez Allah hepimizin gonlune gore versin.

Lütfen banada birşey soyleyin bayramın birinci gününden itibaren lekelenmem devam ediyor bazen çok az bazen hafif artıyor suan moralim bozuk iyice
Canım test yaptın mı? doktoruna mutlaka bildir belki kullanman gereken bi ilaç falan vardır. bi de bol bol dinlen kendini yorma canım. inşallah seninki de embriyo tutunmasından oluyodur.

Yarın yaptırcam inşallah yerleşme lekelenmesidir..yatıyorum düşünüyorum stres yapmakdan korkuyorum öyle karmaşık yani

X