kaiti burun tasarımı

cok dogal asiri dogal guzel bence.kim yapti canim tasarimi vallahi tam benim istedigim gibi belli belirsiz...hos.

tasarim dogal hic estetik olmamis gibi duruyor fakat burun ucu hafiften kalkik olsa cok güzel olur benim fikrim istersen tekrar bi tasarim cizdir

canım bence burun olmuşken tam bi operasyon olsun bi kere olacaksın sonuçta bende fikrimi yazdım inş istediğin gibi bi burnuşun olur fıstık.

şekerler çok teşekkür ederim yorumlarınız için fotomu mail attım doktora bu tasarımı yapmış ama sanki tam anlamıyla içime sinmedi istediğim burun bu değil bide serhat tuncere mail atacağım doktor araştırma süreci karar vermek çok zor sıkıntılı bi süreç inşallah herkes istediği buruna kavuşur

canım fiyat almadım sadece tasarım yapması için fotomu gönderdim ama buradaki bayanlar 3000 e yaptığını yazdılar

tasarımda çok doğal görünüyo güzel bence ama bide arkadaşın dediği gibi hafif kalkık bi tasarım daha yaptırsan iyi olur hangisi içine sinerse öyle yaptırırsın

evt cnm biraz daha kalkık olsa ve birazda kavis olsa daha güzel olur ama bu doktora ameliyat olabilicek miyim hiç bilmiyorum maddiyat zorluyo beni öğrenci olduğum için belkide yanıma birini bulursam malatyaya gidip bilge türk bilen'e bile olabilirim yıllardır olmak istiyorum şu ameliyatı bi türlü kısmet olmuyo çok sinirlerimi bozuyo bu durum aynaya ne zaman baksam gözüm ilk burnuma ilişiyo şöyle olsa böyle olsa diye psikolojim bozuldu resmen inşallah seneye olurum artık:(

Merhaba bende 6 şubatta bhadır beye ameliyat olacağım kuzenim oldu tam bir yıl önce muhteşem bir burun ve sorunsuz bi ameliyat dönemi geçirdi umarım benimkide öyle güzel olur. Ameliyat olanlar aslında adım adım burda herşeyi yazsa herkes için çok yararlı olabilir..

Back
X