Kaka sorunu

ManyakMisir

CanCanDeyuSöylerlerdi, BenCanNedirŞimdiBildim👼🏼
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
2.794
3.295
83
Kızlar bebeğim 28 günlük 4 gündür kaka yapmadı normal mi? Hem mama yiyor hem emiyor

Benim kızım da öyleydi canım doktor 10 güne kadar normal demıstı. Eczacıya danıştık. Mama ıle alakalı mı diye hayır dedi bagırsaklar ıle ılgılıymıs. Normal sayıyorlar yanı. Ins geçer

İnşallahhh canım teşekkür ederim

Anne sütü alan bebeklerde normal bir durum. Bol bol kaka , gaz masajı yapın youtube da var. Çok zorlanırsanız kulak çubuğuna bildiğiniz ph ı güzel bi zeytinyağını damlatıp hafiften poposunu uyarın.

Anne sütü alan bebeklerde normal bir durum. Bol bol kaka , gaz masajı yapın youtube da var. Çok zorlanırsanız kulak çubuğuna bildiğiniz ph ı güzel bi zeytinyağını damlatıp hafiften poposunu uyarın.
Bu sabah bende yaptim 1 gundur yapmadi kaki

1 gundur benimkide yapmiyor biz mamayi kesiyoruz artik sadece emmeye gececegiz ama anne sutu alan bebeklere normal diyorlar canim arastirdigima gore . Bezde bi kaka girsen rahatlayacagim

Bu sabah bende yaptim 1 gundur yapmadi kaki

Ay bişey daha söylemeyi unuttum siz sabah kalktığınızda 4-5 kayısı günkurusu yiyip üstüne su için sütten ona da geçer
Kızlar kaka masajı yaptım yarım saat sonra yaptı

Kızlar bebeğim 28 günlük 4 gündür kaka yapmadı normal mi? Hem mama yiyor hem emiyor
Mama ve anne sutu alan bebislerin 6 7 gun diye biliyorum kabizligi benim oglum da hep oyleydi ben mamasinin icerisine 1 cay kasigi kadar z. Yagi koyuyordum poposunuda uyariyordum kulak cubuguyla yag surup dene istersen bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…