Bebek Beslenmesi Kaka sorunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mujoumut

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
32
11
8
44
slm kızlar bizim derdimiz oğlum 120 günlük oldu ama uyarılmadan kaka yapmıyor doktor artık bırakın dedi bırkimde gece sabaha karşı uyumuyor kıpır kıpır yatağında dönüyor gaz sorunumuz vardı şükür gecti biogia sayesınde ama kaka yapmıuor bunun için önerileriniz varmı

Kaç günlükten beri yapmıyor benim oğlum şimdi 81 günlük 15günlüğündem beri kendiliğinden yapmıyor duphalac verdi dr birkaç gün yaptı yine yapmamaya başlayınca mecbur fitil verdim yine daha sonra ilacın dozunu artırdım yaptı en son durum böyle ( 11 gün beklettim yine yapmamıştı ondan sanar duphalac kullanmaya başladım )

Kansuk fitil var Reçetesiz satılır doktorlarınıza danışın gerek olunca onu kullanın ayrıca bebeklerinizin bacaklarını karnına doğru bastırın bacaklarını hareket ettirmesi için uğrasin ki bağirsaklari hareketlensin

Bugün gittim doktora doymuyor dedi muhtemelen ondan iyice aç bırak sütümü sağ biberonla ver dedi ( benim bebeğim biraz iştahsız göğsümü boşaltmadan memeyi bırakıyor yoksa sütüm var ) sonuca bakacağız dedi nunlar olmasa inek sütü alerjisi olabilir dedi

Kansuk fitil var Reçetesiz satılır doktorlarınıza danışın gerek olunca onu kullanın ayrıca bebeklerinizin bacaklarını karnına doğru bastırın bacaklarını hareket ettirmesi için uğrasin ki bağirsaklari hareketlensin
Dediklerinizi yapıyorum ama işe yaramıyor

Benimde yaramadi neler denedik doktor fitil vermedi bunca zaman uyarin dedi uyarinca yapior zaten 125 gunluk oldu doktor uyarma kendi yapsin diyo ama aci cekior kimil kimil geceleri yatarken uykusuz kaliyoruz deniyiruz ama yapmior ne yapcaz bilemedik nadiren kendi yapior ne olcak anlamadim

peki inek sütü alerjisi olup olmadığına baktırdınıZ mı beni biraz daha bekletecek doktor sonra düzelmezse alerji testi yaptıracağım

Ne yazık ki bebeklerin bağırsakları uyarılmalara hızlıca alışıyor ve bebeğiniz kendiliğinden kakasını yapamıyor, tecrübelerime göre kesinlikle niteliği ne olursa olsun şu süreçte fitil kullanmayın yeteri kadar emzirdiğinizden emin olarak sık sık karın masajı ve bacak masajı yapın, bunları zaten denediyseniz ve doktorunuzda sadece çözümü fitilde buluyorsa sakıncalı densede zeytinyağını parmağınıza sürerek bebeğinizi çok hafif bir şekilde sizde uyarabilirsiniz şayet işe yararsa yavaş yavaş yağı ve teması azaltarak çözebilirsiniz

Kaç günlükten beri yapmıyor benim oğlum şimdi 81 günlük 15günlüğündem beri kendiliğinden yapmıyor duphalac verdi dr birkaç gün yaptı yine yapmamaya başlayınca mecbur fitil verdim yine daha sonra ilacın dozunu artırdım yaptı en son durum böyle ( 11 gün beklettim yine yapmamıştı ondan sanar duphalac kullanmaya başladım
slm kızlar bizim derdimiz oğlum 120 günlük oldu ama uyarılmadan kaka yapmıyor doktor artık bırakın dedi bırkimde gece sabaha karşı uyumuyor kıpır kıpır yatağında dönüyor gaz sorunumuz vardı şükür gecti biogia sayesınde ama kaka yapmıuor bunun için önerileriniz varmı
oğlunuz düzeldi mi

Bizimde devam ediyor ama ikidir popo deliğine masaj yaparak yaptırıyorum çok bastırmadan

Ben boş sigara kağıtlarını zeytinyağlı yapıyorum uyarıyıruz öyle ne zaman gecicek bekliyoruz

Bugün 4günün ardından kendiliğinden yaptı :dua:üstelik hazırlıksız ve misafirlikteydim

Benim oglum 3 aylik oldu ve neredeyse dogdugundan beri kakasini yapamiyor kulak copuyle uyariyorum maalesef onun haricinde ishal oldugu zamanlar kendiliginden cikariyor yavrum

Bende bir aydan fazladır duphalac kullanıyorum oğlum üç buçuk aylık iki seferdir 4 günde bir kendiliğinden yaptı isterseniz popo deliğine biraz masaj yapın ( elinizi yaplayıp çok hafif bastırın )birde ben ana kucağına oturtuyorum yarı oturur vaziyette onda kalıyor biraz rahatça yapıyor sonra

Yani birde ne kadar inanırsınız bilmem ama (açıkçası bende çok inanmazdım )üç Çarşamba kurşun döktürdüm oğluma

Back
X