- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi papyonkilikli
33 aylik bir kizim var Allah'im bagislasin. Masaallah 27 aylikken tuvalet aliskanligini kazandi lakin son 1.5 aydir kaka yapmak tam bir eziyet. Kakasi var karni agriyor, tuvalete gidiyoruz dakikalarca oturuyor, basinda ben. Oyunlar saklabanliklar hersey ama yok. Kisa bir donem poposu acimisti gecti. Tuvalete gittiginde hep ayni "kaka yapmak istemiyorum." dakikalar sonra oyunla vs ile yapiyor ama bu durum her gecen gun daha zor oluyor. 2 gundur sadece kendini rahatsiz eden kismini yapiyor geri kalanini tutuyor. (nasil beceriyor anlamiyorum)Boyle boyle 3 4 kere wc yolundayiz sadece bunun icin.
Ne yapmaliyim ? Nasil yol izlemeliyim? Bi deyiverin tecrubeli, cefalar, vefakar kk analari...
Cok yipraniyor da boncuk boncuk terliyor...
Valla cocuk sahibi olduktan sonra en derin mevzu kaka oldu. Yok rengi, yok sekli,yok sayisi, yapti, yapmadi, civik vs simdi de bu...
Ay mideniz hassassa kusura bakmayin en bastan uyardim mevzuu cok kaka icerikli...
guncelleme; bir donem catlak vardi kakada. iki ayri kremi (biri a***l isimli agri kesici krem digeri f*o isimli antibiyotikli krem) halloldu. zaten ondan sonra bu sikinti basladi. popom aciyor diyor.
Ne yapmaliyim ? Nasil yol izlemeliyim? Bi deyiverin tecrubeli, cefalar, vefakar kk analari...
Cok yipraniyor da boncuk boncuk terliyor...
Valla cocuk sahibi olduktan sonra en derin mevzu kaka oldu. Yok rengi, yok sekli,yok sayisi, yapti, yapmadi, civik vs simdi de bu...
Ay mideniz hassassa kusura bakmayin en bastan uyardim mevzuu cok kaka icerikli...
guncelleme; bir donem catlak vardi kakada. iki ayri kremi (biri a***l isimli agri kesici krem digeri f*o isimli antibiyotikli krem) halloldu. zaten ondan sonra bu sikinti basladi. popom aciyor diyor.
Son düzenleme: