eline sağlık cnm aldım tarifi denicem yarın :))
ellerine sağlık canım çok nefis görünyoropuyorumnanaktan,fakat sorum olucak en sonda önceden ayırtmış sosunu döktükten sonra sönmüş fırında bekletıyormusunCADIARZU,yoksa masada bekletıyorsunCADIARZU?ben de deneyecem de tam olsun diyezemuszemus(daha önce böyle ıslak keklerde hiç başarılı olmadım çünkübilmiyorumkismile,ama çok severim onlarızemuszemus)
yok cnm misafirlerim iptal oldu onlara yapıcaktım değişik bişe olsun dedim not aldım tarifiniafiyet olsun tatlım opuyorumnanaktan denedin mi tarifi nasıl oldu :uhm:
işte bende yaptım biraz önce,oğluşum başladı yok etmeye keki,tarifin için teşekürler,çok lezzisopuyorumnanaktan
afiyet olsun canım. kpsshayalinin dediklerini yapabilirsin. benim çekiyo. belki de o sos çok fazla sulu olduğu içindir. mesela başka bi tarifte hazır çikolata sosu kullanmıştım. o pek çekmedi, çekmeyince de keki dilimlere ayırdım. küçük küçük kareler şeklinde. sonra o dilimleri çikolata sosuyla dolu tabağa buladım. her yerini.. daha sonra da ayrı bi tabak dolusu hindistan cevizine doladım. bu şekilde her yeri bulanmış oldu.Ellerine sağlık,çok lezzetli görünüyo
Bizimkilerin içi kuru kalıyo,seninki şahane görünüyo
Bunun püf noktası nedir acaba
Canım nasıl çekti ya karnım acıkmış yeni farkettim ellerine sağlık :)
vay be bir yıl önce demek buraya kekimin püfünü yazmışım görüyor musunbi mutlu oldum sedefim beğenince baktım bu sayfadayız :)
kuzuuuu mesaj kutun doluuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?