Bisküvi - Kurabiye Tarifi kakaolu ıslak kurabiye (DENENMİŞ-RESİMLİ)

ben gebe iken bi komşum yapmıştı.bayılmıştım resmen.bi süre gözüm bu kurabiyeden başka bişey görmedi.sağolsun komşum her yaptığında bana getirirdi.
tadı çok güzel hemde çok hafif.

bende denemeyi düşünüyorum.emeğine ve ellerine sağlık

Margarin olsaydı denerdim şimdi. Çok güzel görünüyor. Teşekkürler tarif için.

çok güzel oldu biraz önce yaptım fotoğraf yükleyemiyorum ama harika gözüküolar :125:

yok böyle bi tatt süper ötesi kızlar... arkadasım emegıne saglık artık favorı lısteme eklenen ve bası ceken bı kurabıyem var

burada görüp haftasonu yaptım ve harika oldu, müthiş bir tadı var eşim ve arkadaşlarım çok beğendi

teşekkürler

az once denedim, sonuc tek kelimeyle harkulade!!! siddetle denemenizi tavsiye ediyorum. tarif icin tesekkurler... eline ve yuregine saglik...

Az önce denedim tutmadı yaaa neden böyle oldu ki
Tüm ölçüleri tarife göre gittim
Sadece margarini ne kadar koyacağım bilmediğimden paketin çeyreğini koydum
belki azcık daha fazla...
Yağlı bir görüntüsü vardı yoğururken
Şimdi böyle sünger gibi oldu
İrmik tatlısına benzedi

hindistan cevizini içine koyuyorum ben
ve şerbeti için de soğuk süt kullanıyorum...herkes bayılmıştı ve hazır sanmıştı

bende birkaç gün önce denedim, tadı güzeldi ama çok yumuşaktı.eline alıp yiyemiyorsun yani,çatalla yemek gerekti. tabağa koyarken bile dağıldı hep. sanırım ıslatırken fazla durdu şerbetin içinde.tarifte kurabiyeyi daldırın ve çıkarın diyordu,ben bayaa bi daldırdım sanırım

Ölçüler konusunda da açıklayıcı olmanızdan dolayı teşekkürler..

merhaba ellerinize sağlık sayfamda paylaşmak için tarifi ve fotoğrafınızı kopyalıyorum bilgnz olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…