kaktüssuyu'nun konusuna ne oldu ?

kumralimkumral

papatya
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
580
24
643
Kızlar açılan konuyu okudum bu sabah , yavaş yavaş okuyordum ama birden konu silindi sanırım ? ne oldu çok merak ettim ay, kimmiş ? :52:

ben de okuyodum sonraki sayfaya gireyim dedim erişim yetkin yok gibi bişeyler çıktı yaa ben daha yeni başladıydım
neler yapmış ki adam çok merak ettim şimdi yaa bi de ünlü biri miymiş ki tv falan gördüm diyo du:52:

Aynen ya bende de aynı uyarıyı verdi . Keşke sondan başlasaydım okumaya, neden kapatıldı ki aca ba fake mıydi :26:

kızlar konu fake değildi ama bizim dedektif kk hatunları buldular ünlüyü ve açıkladılar...sanırım isim açıklandığı için konu kapatıldı :12:

sanırım kişi ismi verdi ..tanınmış biriydi demekki :) .. kişisel saldırı olur diye kapptılar adam dava açabilir. maşallah kızda sanki hikaye yazar gibi durup durup yazıyordu. hemde üe olmuş konu açmış bende bunu garipsedim..

E kapatılsın bi zahmet, ortada hamile bir kadın var, hicbir şeyden haberi yok. Adı soyadı yazılsa KK cıkacak, konu sahibinin de kadının da başı yanacak :S

konu sahibinin isim vermeyeceğim deyip çok bariz bir ipucu vermesi beni düşündürdü açıkçası :44: olaya tek taraflı bakıyoruz...belki kaktüs hanım malum şahsa takıldı,çevresi geniş diye,kendisi için birşeyler bekledi,adam yüz vermeyince çamur atmaya kalktı...medyada bunlar da olmuyor mu arkadaşlar?

sonuçta buraya yazması demek herkesin duyması demek...:51:

tam da bu yorumu yazacaktım kiiii konu kapanmış...:37:

Arkadaslar hikaye gayet klasikti aslında. Ben de onu yazdım kendisine. Kendisini bekar tanıtan ama aslında evli olan binlerce adam var. Anlatım sekline kapıldık sadece. Bir de ünlü dediği için. Bana kalırsa hiç de öyle süper popüler bir aile değil. Ayrıca adam fotosunda ben karaktersizim diye adeta bağırıyor.

Back
X