• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya ihtiyacımız vardı böyle güzel habere
Çok iyi oldu moreller sıfırdı,sevindirdi 😄
Motivasyon düşüktü hepimizin
Bu haberle toparlanırız diye düşünüyorum
Bayram dolayısıyla eşim evde
Yandı yine tütsüler 😂😂😂
Ama ben yaklaşmadım benim kociş durmadı bu sefer 🤣🤣🤣
Bende pek yorgunum bu ara aklımdan çıktı hamilelik filan
Sadehayat06 hamilelik haberi üzerine sahalara döneceğiz hep birlikte
Hadi kızlar çalışmalara devam :KK70::KK70:
Afferin size çalışkan çift :KK70:
Biz bu tembellikle o oo oooo :confused:

Bu ayy aklımdan çıkardım
Gerçekten başardım yani çoğu zaman aklıma bile gelmiyordu
Ne azcık gazı baya gaz doldum yani 🤣🤣
Takvime bile bakmamışım unutmuşum bakmayı
Sadehayat06 hamile olduğunu öğrenince direk takvimime baktım regle kaç gün var diye 🤣🤣🤣ayy nasıl sevindim anlatamam
Bir haber de sen patlatırsın inşallah kuzummm 😬😅😅

Bir haber de sen patlatırsın inşallah kuzummm 😬😅😅
Benim de hiç umudum yok
Olursa sevinirim
Olmazsa üzülmem modundayım
Yada kendimi kandırıyorum😂😂
Hayırlı zamanda olur inşallah
Ama sana ne kadar sevindim anlatamam
Yıllardır tanıdığım birisi yıllardır hamile kalmak istiyormuş gibi sanki
Şimdi de cinsiyeti merak sarar bizi 😄😄
Tatlı bekleyişler bekliyor bizi 😁

Benim de hiç umudum yok
Olursa sevinirim
Olmazsa üzülmem modundayım
Yada kendimi kandırıyorum😂😂
Hayırlı zamanda olur inşallah
Ama sana ne kadar sevindim anlatamam
Yıllardır tanıdığım birisi yıllardır hamile kalmak istiyormuş gibi sanki
Şimdi de cinsiyeti merak sarar bizi 😄😄
Tatlı bekleyişler bekliyor bizi 😁
Canım ben de aynen oyle uzun zamandır sizi tanıyor gibiyim e yani en özel konularımızı yakınlara bile anlatamazken birbirimizle dertleştik konuştuk. İnşallah hayırlı zamanda çabucak sağlıkla olur. Sağlıkla ilerler de inşallah cinsiyet genelde 3 ay da belli olur. Ben şimdi kese ve kalp atısı beklicem heyecanla korkuyorum biraz daha minicik

karapisso karapisso kuzum gelll yeni haber var
Kız sen ne diyonnnnnn deliiiiiiii
Çok çok çok çok sevindim gızzzz gece gece sallamışun topiği, gözün aydın güzel geçsin her dönemin sağlıkla tamamına ersin...
Değerin kaç çıktı.
Bana güzel dileklerinİ yazan bebeğime dua eden herkesten Rabbim razı olsun. O güzel niyetlerinizi taaa kalbimde hissediyorum. İyiki varsınız. N neyb 😘 N Nazlim0634 😘

Kız sen ne diyonnnnnn deliiiiiiii
Çok çok çok çok sevindim gızzzz gece gece sallamışun topiği, gözün aydın güzel geçsin her dönemin sağlıkla tamamına ersin...
Değerin kaç çıktı.
Bana güzel dileklerinİ yazan bebeğime dua eden herkesten Rabbim razı olsun. O güzel niyetlerinizi taaa kalbimde hissediyorum. İyiki varsınız. N neyb 😘 N Nazlim0634 😘
Canım yaaa cok tatlısın 😂😂🤭🤭 değerim 40 küsür cıktı bugün bat günüm kasıklarım ağrıyo biraz ama iyiyim Elhamdulillah cok sağol kuzummm amin

Kızlar size de bilgi olsun bugün benim çatlamanın 11. Günü ve ovulasyon testi yaptım nasıl olsa var diye koyu çıktı gercekten. Bir kaç gün önce yapmıştım cok silik ti demekki idrarda kanda ovulasyonda hepsinde çıkıyor 😂bu da fotosu
IMG_20200802_221310.webp

Canım yaaa cok tatlısın 😂😂🤭🤭 değerim 40 küsür cıktı bugün bat günüm kasıklarım ağrıyo biraz ama iyiyim Elhamdulillah cok sağol kuzummm amin
Ya nasıl mutlu oldum ama ya. Maşallah. Hadi bakalım bundan sonra kendine dikkat edeceksin. Allaha emanetsin. Darısı diğer Bekeleyen kızlara olsun Allahım amin.
Kızlar size de bilgi olsun bugün benim çatlamanın 11. Günü ve ovulasyon testi yaptım nasıl olsa var diye koyu çıktı gercekten. Bir kaç gün önce yapmıştım cok silik ti demekki idrarda kanda ovulasyonda hepsinde çıkıyor 😂bu da fotosu Eki Görüntüle 2670396

Evet yavrum benimde böyle adete 4 gün kala silik çizgiyle öğrendim sonra ovu testimde pozitif çıktı. Can sağlığı ile kucağına alırsın inşallah.

Ya nasıl mutlu oldum ama ya. Maşallah. Hadi bakalım bundan sonra kendine dikkat edeceksin. Allaha emanetsin. Darısı diğer Bekeleyen kızlara olsun Allahım amin.

Evet yavrum benimde böyle adete 4 gün kala silik çizgiyle öğrendim sonra ovu testimde pozitif çıktı. Can sağlığı ile kucağına alırsın inşallah.
Amiinnnn cnm sağol Allah razı olsun darısı önce diğer kızlara, kendini hazır hissedince de sana olsun. Cok öpüyorum seni🥰😘😘

Gunaydin kızlar bugunde kırmızı şeridi gördüm artık uğraşmaktan beklemekten bugun itibari ile vazgeçtim.Allah istemiyorsa konu kapanmıştır.Allah herkesin istediği dileklerini en kisa sürede versin nasip değilmiş demekki.Hersey çabaya tabidir.....

Muhteşem bir haber tebrikler canım inş sağlıkla ilerler, çok sevindim senn adına, ovulasyon testleri vesilen oldu bak🙏🏻
Kızlar Benim bayram günü kanamam oldu,bayramı acilde geçirdik, bi iğne vuruldum, progestan kullanmaya başladım ve sürekli yatıyorum, dualarınızı eksik etmeyin kızlar😞

Muhteşem bir haber tebrikler canım inş sağlıkla ilerler, çok sevindim senn adına, ovulasyon testleri vesilen oldu bak🙏🏻
Kızlar Benim bayram günü kanamam oldu,bayramı acilde geçirdik, bi iğne vuruldum, progestan kullanmaya başladım ve sürekli yatıyorum, dualarınızı eksik etmeyin kızlar😞
Gerçekten mi 😥ne oluyor yaa çok üzüldüm canım benim hepinize bol bol dua edeceğim inslahh
Kızlar biriniz sevindirici haber verdiğin de seviniyorum hemde nasıl
Üzücü bir haber verdiğin de ise nasıl üzülüyorum
Sanki yıllardır yüz yüze görüşmüş gibi sanki tanıyorum sizi seviyorum sizi kızlar
Hamile olan bacılarım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hamile kalmak isteyen bacılar sağlıkla tez zamanda hamile kalırız inşallah
Dualarım sizinle birbirimize çok dua edelim 🤲🤲

Kızlar size de bilgi olsun bugün benim çatlamanın 11. Günü ve ovulasyon testi yaptım nasıl olsa var diye koyu çıktı gercekten. Bir kaç gün önce yapmıştım cok silik ti demekki idrarda kanda ovulasyonda hepsinde çıkıyor 😂bu da fotosu Eki Görüntüle 2670396
Gözün aydın canım 😊Allah sağlıkla kavuştursun inşallah çok sevindim gerçekten bizlere dua et hamislerin duası kabul olur 🤲🧡🧡

Yat kuzum dinlen benimle aynı haftada kanaman olmuş. 3 numarada foşur foşur kanamam oldu 12.haftada. hasatanede yattım tedavi gördüm. İğne ilaç derken korudu Rabbim. Seni çok iyi anlıyorum. Yanında kimseler varmı bakacak. İyi beslen dinlen üzülme. RABBİM KORUSUN MELEĞİNİ

Gerçekten mi 😥ne oluyor yaa çok üzüldüm canım benim hepinize bol bol dua edeceğim inslahh
Kızlar biriniz sevindirici haber verdiğin de seviniyorum hemde nasıl
Üzücü bir haber verdiğin de ise nasıl üzülüyorum
Sanki yıllardır yüz yüze görüşmüş gibi sanki tanıyorum sizi seviyorum sizi kızlar
Hamile olan bacılarım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hamile kalmak isteyen bacılar sağlıkla tez zamanda hamile kalırız inşallah
Dualarım sizinle birbirimize çok dua edelim 🤲🤲
Allah senide sevindirsin en kısa zamanda.

Geçmiş olsun canım inşallah Allah yardım etsin

Back
X