- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
İlki tedaviyle olunca ikinci hemen kendiliğinden oldu iyiki de olmuş canım hiç canları skılmıyo 3 aydır evdeyiz len kendilerine oyun üretiyorlar. Basta cok zorlandım tabi yani 3 yıl en zoru sonrasında düzen oturmaya başlıyorOy yerim onları mâşallah bende onları öperimaraları 1 yaş süpriz mi oldu ilk aylar çok zorlanmışsındır
Aynı cinsiyetten olunca bide araları çok yakın iyi anlaşırlar ama
Kız sen dört bes doğur da utancından insan içine çıkamasın.Ayyy evet ya millet kınıyor 3 bebeği .Benim kayinvalidem milletten utanirim 3. Doğurursan dedi.Senin kayinvalidende mi karşı
Benim eşim de hep oyle der anası belli babası belli derHastaydı canım 24 gün yaşadı hiç hatırlamak bile istemiyorum o günleri... Allah kimseye yaşatmasın çok zor çok acı.
Yav he he. Az olanın az derdi var..O zaman herkes istediği kadar dert doğursın kime ne
Ayyy Estağfurullah , niye lâ niye utanıyor anası belli babası belli.
Banada sana yazık çok yoruldun az dinlen diyenler var. Ama biliyorum ki yapamıyor gücü yok olsa benim gibi doğurmak ister.
Başkası hakkında yorum yapmak bu kadar kolay demek.. çok gıcık
Hoşgeldin canım aramıza ortalık düzeliyor normale dönmeler başladı artık Yavas Yavas gidersin inşallah doktora zaten cok sükür sorun yokmuş ne güzelMerhaba hanımlar. Ben de 2. Çocuk istiyorum. 27 yaşındayım 6 yaşında kızım var 4 buçuk yıldır korunmadığımız halde hiç hamile kalamadım. Kızıma 4. Ayda hamile kalmıştım hiç uğraşmadan. Hamileliğimde bi sıkıntı yaşamadım doğumum da normal oldu. Bu zamana kadar 4 5 doktora gittim sonuncusu hariç diğerleri hiçbir sorun bulamadı tüm tahlillerim normal çıkıyor. Eşimin de tahlili normal çıktı. Son gittiğim doktor polikistik over sendromu teşhisi koydu. Hormon tahlillerim normal ama insülin direncim sınırda çıktı. 75 kiloyum. Adet düzensizliği yok her ay düzenli şekilde yumurtlamam oluyor. 1 yıldır ovülasyon testi kullanıyorum. İnofolic glukofen ve klomen kullandım. Bi tek rahim filmi kaldı bakılmadık. Ona da doktorum gerek görmedi 3 4 ay ilaç tedavisi uygulayalım sonra bakarız dedi ama ben bi daha gidemedim salgından ötürü. Geçen ay süt maydonoz buharı yaptım bi sonuç alamadım bu ay tekrar deniyorum. Doktorlar yaşımın küçük olduğunu söylüyor ama 4 buçuk yıl çok uzun bir süre. Kızım çok istiyor kardeşi olmasını. Her ay yaşadığım hayal kırıklığı da beni yıpratıyor. Aslında stres yapmıyorum. Çok fazla birşeyler deneyip uğraşmıyorum ille de olsun diye. Henüz zamanı gelmediği konusunda gönlüm mutmain. Ama aciz bir insanız işte insan istiyor istemeye doymuyor. Biliyorum çok uzun yazdım ama aynı hasreti çeken kişilerin beni anlayacağına eminim. İçimi dökmek durumumu anlatmak istedim. İnşallah hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız.
3. Çocuğuma hamileyim konuyu açtığın msjinda dediğin gibi ilk çocuğum da ki gibi heyecanlı ve mutluyum bende seviyorum çok çocuk ve kalabalık aile çocuklarda çok memnun keşke 4 u de doğuracak gücüm olsa ama hamileligim çok zor geçiyor rabbim herkesin ailesini tamamlasın karakterli düzgün hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip etsinİlki tedaviyle olunca ikinci hemen kendiliğinden oldu iyiki de olmuş canım hiç canları skılmıyo 3 aydır evdeyiz len kendilerine oyun üretiyorlar. Basta cok zorlandım tabi yani 3 yıl en zoru sonrasında düzen oturmaya başlıyor
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah evladını canım. Senin cocuklar kaç yasında onlara kardeşlerinin olacağını nasıl anlattın merak ettim3. Çocuğuma hamileyim konuyu açtığın msjinda dediğin gibi ilk çocuğum da ki gibi heyecanlı ve mutluyum bende seviyorum çok çocuk ve kalabalık aile çocuklarda çok memnun keşke 4 u de doğuracak gücüm olsa ama hamileligim çok zor geçiyor rabbim herkesin ailesini tamamlasın karakterli düzgün hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip etsin
Maşallah can sağlığı ile kucaklarsın inşallah. Büyükler kaç yaşında cinsiyeyelri ne.3. Çocuğuma hamileyim konuyu açtığın msjinda dediğin gibi ilk çocuğum da ki gibi heyecanlı ve mutluyum bende seviyorum çok çocuk ve kalabalık aile çocuklarda çok memnun keşke 4 u de doğuracak gücüm olsa ama hamileligim çok zor geçiyor rabbim herkesin ailesini tamamlasın karakterli düzgün hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip etsin
Demi ama utanmak ne demek.Benim eşim de hep oyle der anası belli babası belli der
Ya elbette sorumluluğu ağır yorgunluk nice sıkıntıları var. Ama Zahmetsiz rahmet olmuyOR. Biz eker sularız yavrularımızı iyi insan olsunlar diye. Ne yani dünya kötü herşey beggg diye çocuk yapmayalımmı. Yani bu resmen ümitsizlik.Aynen bizimkide öyle yalnız cümleler bile aynı
Bende birde şey duygusu oluyor eminim sendede oluyordur acaba haklı mı ya
İnsanları anlamak zor yaa sen de bebeğin olunca oğlun istedi ben napım dersinDemi ama utanmak ne demek.
Elhamdülillah , veren O alan O.
Birde gerçekten bilseler evlat tamamen kader kısmet Allahın dilemesiyle takdiriyle oluyor.
Yoksa isteyen herkesin olurdu.
Yani isteme olmasın daha diyorlar ya. İşte tamda burda Allahın işine karışıyorlar.
Vermeye niyeti var sana istetiyor.
Ve dualarım evlat isteyip olamayanlar için.
İnşallah onlarda bu güzel duyguyu tadarlar.
Demi ama utanmak ne demek.
Birde gerçekten bilseler evlat tamamen kader kısmet Allahın dilemesiyle takdiriyle oluyor.
Yani isteme olmasın daha diyorlar ya. İşte tamda burda Allahın işine karışıyorlar.
İnşallah onlarda bu güzel duyguyu tadarlar.
[/QUOT/Neden utaniyormuş evimiz kira şuanda alma gibi bir şansımız da yok.Millet dermişkiiiii hem kiradalar hem de hiç durmadan çocuk yapıyorlar yani ne demek kinarlarmişşşşş.Alt komşum bile aynısını dedi bana ya kira da 3 çocuk mu olur dedi. Bende dedimki kendi kendime acaba millet mi akıllı düşünüyor bende mi bir sorun var .Ama Rabbim rizkina kefil oo bana yeter..Çocuk istediğimi kimseye söylemiyorum artık baktım her ağızdan ses çıkıyor salı günü gideyim doktora spiralimi çıksın folik asit yazılsın Rabbim verirse çatır çatır dogururum millet konuşa dursunDemi ama utanmak ne demek.
İnşallah onlarda bu güzel duyguyu tadarlar.Benim için eşim önemliydi istemesi oda istiyor olayyyyy bitti☺☺
İlki tedaviyle olunca ikinci hemen kendiliğinden oldu iyiki de olmuş canım hiç canları skılmıyo 3 aydır evdeyiz len kendilerine oyun üretiyorlar. Basta cok zorlandım tabi yani 3 yıl en zoru sonrasında düzen oturmaya başlıyor
İnsanları anlamak zor yaa sen de bebeğin olunca oğlun istedi ben napım dersinamin cnm inşallah her isteyene nasip olsun
Benim de küçük oyle memeyi fln cok zor bıraktı bana cok düşkün yinede abisinin varlığı Baska tabi. Basın sağolsun canım imtihan dünyasıMaşallah ne güzel ne iyi olmuş arada yaş farkının az olması çocuklar açısındanda çok iyi oluyor onlar beraber oynarken sende işini gücünü yaparsın. Oğlum tek başına olduğu için sürekli yanıma gelip bacaklarıma yapışıyo beni çekiştirip bişeyler isteyip duruyo
keşke vaktim olsada bütün günümü ona versembende 2.ye hemen hamile kalmıştım geçen sene eğer yaşasaydı oğlumla araları 2 yaş olacaktı herşey nasip
Bak şimdi mesela duşa giricem nasıl girsemde oyalansa diye fırsat kolluyorum ben banyodayken yokluğumu farkedip annee annee diye çığlık çığlığa ağlıyor çok mızmız zaten herşeye ağlıyo☹
Sana katılıyorum canım haklısın ben sunun için de soylemiyorum cocuk düşünüyorum dsem her ay sorarlar noldu var mı yok mu bir de onu stres edemem oldu ha olmadı ha söylenip dururlarBen o çok konuşanların gözüne baka baka tekrar istiyoruz eşim ve ben kime ne dedim...
Hiç o açıklamayı yapma mecburiyeti hissetmedim , benim hayatım onar ne diye konuşur bilmiyorum.
Bana yapma diyenler yazık Sana yoruluyorsun seni düşünüyoruz diyenler kocamannalan söylüyorlar. Madem o kadar bizi düşünüyorlar acıyorlar bi tas çorba yapıp getirsinler... ağzı olan konuşuyor işte birde içlerindeki niyeti Allah bilir . Benmkwndi adımà haSet diyorum.
Merhaba hanımlar. Ben de 2. Çocuk istiyorum. 27 yaşındayım 6 yaşında kızım var 4 buçuk yıldır korunmadığımız halde hiç hamile kalamadım. Kızıma 4. Ayda hamile kalmıştım hiç uğraşmadan. Hamileliğimde bi sıkıntı yaşamadım doğumum da normal oldu. Bu zamana kadar 4 5 doktora gittim sonuncusu hariç diğerleri hiçbir sorun bulamadı tüm tahlillerim normal çıkıyor. Eşimin de tahlili normal çıktı. Son gittiğim doktor polikistik over sendromu teşhisi koydu. Hormon tahlillerim normal ama insülin direncim sınırda çıktı. 75 kiloyum. Adet düzensizliği yok her ay düzenli şekilde yumurtlamam oluyor. 1 yıldır ovülasyon testi kullanıyorum. İnofolic glukofen ve klomen kullandım. Bi tek rahim filmi kaldı bakılmadık. Ona da doktorum gerek görmedi 3 4 ay ilaç tedavisi uygulayalım sonra bakarız dedi ama ben bi daha gidemedim salgından ötürü. Geçen ay süt maydonoz buharı yaptım bi sonuç alamadım bu ay tekrar deniyorum. Doktorlar yaşımın küçük olduğunu söylüyor ama 4 buçuk yıl çok uzun bir süre. Kızım çok istiyor kardeşi olmasını. Her ay yaşadığım hayal kırıklığı da beni yıpratıyor. Aslında stres yapmıyorum. Çok fazla birşeyler deneyip uğraşmıyorum ille de olsun diye. Henüz zamanı gelmediği konusunda gönlüm mutmain. Ama aciz bir insanız işte insan istiyor istemeye doymuyor. Biliyorum çok uzun yazdım ama aynı hasreti çeken kişilerin beni anlayacağına eminim. İçimi dökmek durumumu anlatmak istedim. İnşallah hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız.
Hep söylüyorduk olmadan önce yıllardır bir kardeşiniz daha olacak olsun mu ister misiniz diye yani bu fikir evde hep vardı 9 ve 7 yaşındalar 5 senedir dedik ancak bu sene cesaret ettik hemen benimsediler yolunu gozluyorlarMaşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah evladını canım. Senin cocuklar kaç yasında onlara kardeşlerinin olacağını nasıl anlattın merak ettim
3 ü de erkek canım 9 ve 7 yaşındalarMaşallah can sağlığı ile kucaklarsın inşallah. Büyükler kaç yaşında cinsiyeyelri ne.
Benim de küçük oyle memeyi fln cok zor bıraktı bana cok düşkün yinede abisinin varlığı Baska tabi. Basın sağolsun canım imtihan dünyası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?