- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 83
- 37
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Teşekkür ederim canım benim inşallah atlatırım.Yazarım size gelişmeleri bi gidiyim de randevum 9 buçukta.İnsallah bugün hallederim Ankarada oturuyorum Şehir hastanesine gideceğim biraz uzak.Eşim izinli bugün çocuklara o bakacak yarın gel derlerse nasıl gideceğim bilmiyorumHadi bakalım kolaylıkla atlat inş
Canım bende direk çıkardılar tahlil falan almadılarKızlar sabah gideceğim spirali çıkartmaya çok heycanlandım.Tabiki önce kan alıyorlar aynı gün çıkarırlar mı?Belki virüsten dolayı çıkarırlar.
Kız benden niye kan almadılarKızlar kan aldılar saat 2 gibi sonuçlar çıkar o zaman çıkaracaklar.O saate kadar nasıl bekleyeceğim yaa
Canım bu yöntem uzun zamandır kullanılmış aslında bir nevi ovulasyon ve gebelik testi gibi günlük uyanır uyanmaz dil altından basit dijital ates ölçerle atesini ölçüyorsun vücut ısın düşüşe gecerse yumurtlama dönemi oluyormuş. Adete yakın vüzut ısın düşüşe gecerse regl oluyorsun. Düşmez de aynı olur ve hatta yükselirse gebesin. Ben bugün ölçtüm 36.7 cıktı bakalım adete kadar nasıl değişim gösterecek. Bir de bununla ilgili konu vardı bulunca paylaşırım kuzumAteş ölçümü yumurtlama tarihi ile ilgili mi
Gelişmeleri yaz bekliyorum kuzum hadi inşallah artık bize katılTeşekkür ederim canım benim inşallah atlatırım.Yazarım size gelişmeleri bi gidiyim de randevum 9 buçukta.İnsallah bugün hallederim Ankarada oturuyorum Şehir hastanesine gideceğim biraz uzak.Eşim izinli bugün çocuklara o bakacak yarın gel derlerse nasıl gideceğim bilmiyorum
Kızlar sabah gideceğim spirali çıkartmaya çok heycanlandım.Tabiki önce kan alıyorlar aynı gün çıkarırlar mı?Belki virüsten dolayı çıkarırlar.
Ay ne cahilim ovülasyon ısı vs duydum ama bu kadar detay bilmiyordumCanım bu yöntem uzun zamandır kullanılmış aslında bir nevi ovulasyon ve gebelik testi gibi günlük uyanır uyanmaz dil altından basit dijital ates ölçerle atesini ölçüyorsun vücut ısın düşüşe gecerse yumurtlama dönemi oluyormuş. Adete yakın vüzut ısın düşüşe gecerse regl oluyorsun. Düşmez de aynı olur ve hatta yükselirse gebesin. Ben bugün ölçtüm 36.7 cıktı bakalım adete kadar nasıl değişim gösterecek. Bir de bununla ilgili konu vardı bulunca paylaşırım kuzum
Ayyy cok geçmiş olsun canım dikkat et kendine en basit ilaç gebelerinde kullandığı parol dayanamazsan al zararı olmaz. Neyseki az kaldı batına inşallah bebiş vardır da bunlar onun habercisidirDün baya üşüdüm dayanamayıp kazak giydim haziranda hatta regli olucam heralde dedim ya da hastamı olcam diyip ateşimi ölçtüm 36,5 falan çıktı
Bide benim acayip bacaklarım ağrıyor bu neyin nesi bilmiyorum ilaçta almak istemiyorum şu durum netleşmeden
Önceden romatizma var bende arada tutardı şimdi hortladı resmen ve ne yapsam geçmiyor
durum bi neticelense dr gitcem Şayet hamile değilsem belkide tedavi olup çalışmalara devam etmem gerekebilir
Konuları kopyaladım cnm incele sende hoşuma gitti benim kaset test yapmaya gerek kalmaz bu şekildeAy ne cahilim ovülasyon ısı vs duydum ama bu kadar detay bilmiyordum
Bakiyim bi saol canımM momteacher biraz inceledim tatlım sen de bir incele istersenAteş Ölçme Yöntemi
Ateş ölçerek hamile kalmaya çalışan arkadaşlar; Ateş ölçme yöntemini uygulamak için; * Adetin 1.gününden itibaren, her gün aynı saatte, * Uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan kesintisiz en az üç saat uyumuş şekilde * Dijital bir derece ile * Dil altından * Bazal vücut Sıcaklığımızı ölçüyoruz *...www.kadinlarkulubu.com
Regl olmaya yakın ısı kesin düşüyormuş ya en azından gebelik testi yapmam umutlanmam diye düşünüyorum cnm hissedilen ısı değilde sabah uyanınca ilk ölçülen ısı tabiBakiyim bi saol canım☺ Ama ben takiplemek istemiyorum ya belirti aramak istemiyorumbu yöntemde bi nebze belirti aramak gibigaliba
Evet bu yöntemle gebeliği öğrenenler varmış, dene bakalım senRegl olmaya yakın ısı kesin düşüyormuş ya en azından gebelik testi yapmam umutlanmam diye düşünüyorum cnm hissedilen ısı değilde sabah uyanınca ilk ölçülen ısı tabi
İnşallah canım ya umarımAyyy cok geçmiş olsun canım dikkat et kendine en basit ilaç gebelerinde kullandığı parol dayanamazsan al zararı olmaz. Neyseki az kaldı batına inşallah bebiş vardır da bunlar onun habercisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?