• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hanımlar benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.

Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter  🥰

Listemizi oluşturalım

Bismillahirrahmanirrahim

@hayathey :anneadayı::KK200::halay::rolleyes:
kahvecibaby kahvecibaby :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@stoprak :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@Eliifm :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@Princess91 :anneadayı::KK200::halay: :emir_bebek:
sagliklihayat sagliklihayat :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@miraleyn 5 Agustos
Burberry3 Burberry3 :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
yubucukp yubucukp 7 Agustos
@BensizBen 8 Agustos
@nisann_tr 10 Agustos
@Camelwhite 12 agustos
N Nazlim0634 14 Agustos
@Zeynepmina1982 17 Agustos
@neyb 21 Agustos
@MNbeyaz 24 agustos
@Bileran 31 Agustos
@nursewhite
Maşallahhh sırarayla herkes hamile nazar değmesin sırayla allah hepimize nasibetsin👍🧿

Merhaba kızlar ben de geldim aranıza
hoşgeldin cnm 😉
Benim 3 prensesim var 4.yü düşünüyoruz. Eşim tek çocuk benim 1 tane kardeşim var sadece. Onun için evlenmeden önce eşimle 3veya 4çocuk diye kararlaştırmıştık bakalım hayırlısı olsun birazdan gebelik testi yapacağım bu arada 🤪
valla sende bizdensin cnm biz de oyle 3-4 düşünüyoruz inşallah olur en kısa zamanda. Yaş kaç senin bu arada. Batın ne zamandı günün geçti mi hadi bKalım çift çizgi olur umarım 🤩
Maşallahhh sırarayla herkes hamile nazar değmesin sırayla allah hepimize nasibetsin👍🧿
amiinnnn kuzum darısı sana olsun 🥰
Cok tesekkur ederim canim. Bugun vermeyi dusunuyorum :) yoksa catliicam zaten 😁
Hadi bir tahminde bulunayım bence seninki 160 - 200 arası çıkar 😬🤭🤭

hoşgeldin cnm 😉
valla sende bizdensin cnm biz de oyle 3-4 düşünüyoruz inşallah olur en kısa zamanda. Yaş kaç senin bu arada. Batın ne zamandı günün geçti mi hadi bKalım çift çizgi olur umarım 🤩

Hadi bakalim tutacak mi heyecanliyim :)))

hoşgeldin cnm 😉

Canım bugün test yapamadım eczane kapalıymış alamadı eşim adetime 1 hafta var ama içim içimi yiyor muhtemelen yarına kaldı. 33 yaşındayım bu arada canım sen kaç yaşındasın

Benim 3 prensesim var 4.yü düşünüyoruz. Eşim tek çocuk benim 1 tane kardeşim var sadece. Onun için evlenmeden önce eşimle 3veya 4çocuk diye kararlaştırmıştık bakalım hayırlısı olsun birazdan gebelik testi yapacağım bu arada 🤪
Bayılıyorum bayılıyorum böyle düşünen insanların ellerinden öpesim geliyor 😘
Çünkü artık hemen hemen çocuğa karşı
Özelliklede benim etrafımda ki insanlar
Sizlerin bu yazışmaları bana öyle cesaret güven veriyor ki çok mutlu oluyorum

Diyorum ki bende üç beş yapayım
Canım senin günün geçti mi
Test yaparsan bizide bilgilerdir sonuçtan
Kaç yaşındasın 😍😍

karapisso karapisso canım benim cuma günü gidiyorum doktora doktorum öyle dedi bakalım.. kanama gelmeyince kendimi hamile gibi hissediyorum şuan mutluyum yani😂 Hayırlı ve sağlıklı olsun inşAllah cümlemizin bebekleri 🙏
benim oğlum beni çok yormadı inşAllah kardeşleri de abisi gibi olur 🙏😍
Ahhh çok mutlu oldum kuzum. İnşallah gelişir büyür annesi cuma gününü bekliyorum iki günün kaldı. Hadi bismillah

N Nazlim0634 kuzum inşallah bu defa kızın olur ve sana benzer hemmmm madem güzel bir hatunmuşsun :KK70:
Süper olur. İyi niyetim herkes için. Bir müslüman kendi için istediğini başkası için istemedikçe kamil manada iman etmiş olmaz diyor peygamberimiz sav. Bende herkes için niyetim güzel halis temiz tutarım. Ve pozitif konuşur yazarım. Aksi insan benden uzak dursun :KK70:

Back
X