• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gittim doktora geldim.. düşmüş bebeğim parça görünmüyor doğal düşük oluşmuş dedi kan tahlili yapalım teyit edelim dedi yarın tekrar gideceğim
Ooyy kuzum çok üzüldüm. Ne desem boş
Mesajı okurken ezan okunuyordu gönülden dua ettim. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı birşekilde tüm isteyenlerle birlikte bizede nasip etsin
Aklıma geldikçe dua edeceğim
Mutlu olacağımız günler yakın İnşaAllah

Canım sabah ne oldu 🤣🤣
Çok güldüm yaaa sana da anlatayım dedim Sabah testi yaptım birşey çıkmayınca ışıkta bakayım belki silik vardır ben göremiyorum dedim ışığa doğru tuttum çevire çevire bakıyorum 🤣🤣🤣
Kızıma ben ona test yapacağım iki tane çizgi çıkarsa kardeşin olur sen dua et demiştim
Testi evirip çevirirken gördü anne kardeşim var mı dedi bende yokmuş dedim

Ne dese beğenirsin :KK70:ikinci çıkmadıysa ben boyarım iki çizgi olur doktora gösterirsin hamileyim dersin kardeşim olur dedi
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Anne ne olur kardeşim olsun çok istiyorum
Ayağımda sallıyacağım uyutacağım kucağıma alacağım öpeceğim dedi
İçim sızladı kuzuma
Şimdi daha iyi anlıyorum tek çocuk çok zordur
Kahvaltıda bizimkiler birbirlerine sarılıyorlardı
Kardeş çok güzel duygu
İsteyen
Herkese versin Rabbim üçer beşer 😉
Canım sabah ne oldu 🤣🤣
Çok güldüm yaaa sana da anlatayım dedim Sabah testi yaptım birşey çıkmayınca ışıkta bakayım belki silik vardır ben göremiyorum dedim ışığa doğru tuttum çevire çevire bakıyorum 🤣🤣🤣
Kızıma ben ona test yapacağım iki tane çizgi çıkarsa kardeşin olur sen dua et demiştim

Ne dese beğenirsin :KK70:ikinci çıkmadıysa ben boyarım iki çizgi olur doktora gösterirsin hamileyim dersin kardeşim olur dedi
İçim sızladı kuzuma
Kardeş çok güzel duygu
İsteyen

Canım sabah ne oldu 🤣🤣

İçim sızladı kuzuma
Kardeş çok güzel duygu
İsteyen
Kıyamam ya çok iyi anlıyorum onu küçükken bende 4tane kız kardeşim olmasına rağmen bir bebeğimizin olmasını çok isterdim🤭 inşaAllah Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda bir kardeş nasip etsin amin🤲

Sen ne zaman gideceksin doktora . Nasılsın nasıl gidiyor. Kimselere söyledinizmi :KK66:
cocuklar gördüğüne soylüyor canım kardeşimiz olacak diye 😀😅 yoksa doktora gitmeden soylemeyecektim 🙈 daha hiç gidesim yok virüsten korkuyorum canım ama bir yanda da içim rahat değil sağlıklı gebeliktir inşallah haftaya giderim heralde
Doğru söylüyorsun canım herşeyin başı dua😊
Canım ben regli olmadım
Test aldım yaptım negatif hamile olsam çıkardı
Ben bu ay geç yumurtladim ağrılarımdan anladım canım
O yüzden reglim gecikecek herhalde
Büyük ihtimalle yarın regl olurum
hayırlısı olsun canım tabiki ama benimki mesela çatlamadan 9 gün sonra hayalet çizgi çıktı. O kadar oldu mu canım tahmini
Canım sabah ne oldu 🤣🤣

İçim sızladı kuzuma
Kardeş çok güzel duygu
İsteyen
Oyy minik kuzu bunlar yaa kendileri daha kuzu bir de kardeş istiyorlar benimkiler de hevesli. En kısa zamanda olur inşallah tatlım benim

cocuklar gördüğüne soylüyor canım kardeşimiz olacak diye 😀😅 yoksa doktora gitmeden soylemeyecektim 🙈 daha hiç gidesim yok virüsten korkuyorum canım ama bir yanda da içim rahat değil sağlıklı gebeliktir inşallah haftaya giderim heralde
hayırlısı olsun canım tabiki ama benimki mesela çatlamadan 9 gün sonra hayalet çizgi çıktı. O kadar oldu mu canım tahmini

Oyy minik kuzu bunlar yaa kendileri daha kuzu bir de kardeş istiyorlar benimkiler de hevesli. En kısa zamanda olur inşallah tatlım benim
Canım benim ağrılarımdan anladım 3 ağustosta yumurtladım o günü değerlendirdik ve ertesi günü değerlendirdik başka da yakınlaşma olmadı zaten normalde 3 aydır takip ediyorum bu ay 3 gün geç yumurtladim hala adet olmadım
Yarın adet olurum büyük ihtimalle
Çünkü yumurtlamadan sonra tam 14 gün oluyor yarın
Olsaydı testte de çıkardı

Canım benim ağrılarımdan anladım 3 ağustosta yumurtladım o günü değerlendirdik ve ertesi günü değerlendirdik başka da yakınlaşma olmadı zaten normalde 3 aydır takip ediyorum bu ay 3 gün geç yumurtladim hala adet olmadım
Yarın adet olurum büyük ihtimalle
Çünkü yumurtlamadan sonra tam 14 gün oluyor yarın
Olsaydı testte de çıkardı
Anladım kuzum evet cıkar Dı heralde olsun gelecek aya inşallah canım herseyde bir hayır var

KV falan ne tepkiçverdi merak ettim :)
Haftaya cuma günü gidersen daha net bilgi alırsın inşallah.

Çok şükür canım iyileştim
Sen nasılsın
Pazar günü herkes gezmelerde sanırım😊
Çok şükür daha iyi olursun inşallah.

Biz evdeyiz salgın gittikçe artıyor sakınıyoruz kendimizi. Çocuklar bahçeye parka iniyor hava alıyoruz onlar sayesinde. Dün açık alanda kahvaltı yaptık sonra evdeydik. Bugunde KV gittik baş sağlığına 10 dk oturup kalktık temassız.
Erkek kardeşi vefat etti covid19 dan.

İyiyim canım uğraşıyorum evde çocuklarla
Hiç biryere gittiğimiz yok
Millet geziyor biz millete bakıyoruz 🙄
Rabbim güç kuvvet versin evdeyiz elhamdülillah çok şükür. Rabbim bana öyle bir ders verdiki
Bugun onu anladım. Bazen şikayet Şükür'ün eksikliğini gösteriyor. Ve ben hata ettim. Şimdi her halime her An şükretmem gerektiğini anladım.

Rabbim nolur bizleri nankör kullarından Şükür'süz şikayetperver eyleme.

KV falan ne tepkiçverdi merak ettim :)
Haftaya cuma günü gidersen daha net bilgi alırsın inşallah.
sevindiler cnm zamanı diyorlar bekliyorlarmış bizden, aslında geç soyleyecektim ama kısmet. Geç soyleyecekseniz kızlar gebelik haberini önce cocuklara soylemeyin 😂😂😂
O gebelikteki uyku gibisi yok demi :KK66:
Ayy evet bir de cocuklar müsaade etse 5 dk bir kaldırıyorlar 🙈
Çok şükür daha iyi olursun inşallah.

Biz evdeyiz salgın gittikçe artıyor sakınıyoruz kendimizi. Çocuklar bahçeye parka iniyor hava alıyoruz onlar sayesinde. Dün açık alanda kahvaltı yaptık sonra evdeydik. Bugunde KV gittik baş sağlığına 10 dk oturup kalktık temassız.
Erkek kardeşi vefat etti covid19 dan.
Başınız sağolsun canım yaa cok duymaya başladık bu ara 😔sen nasılsın bebiş nasıl

Back
X