kalabalıktan çok sıkıldım.

cigabitli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
318
269
İnsanların sürekli hayatıma müdahil olmasından biktim!
Yapı olarak sessiz sakin bir insanım yeri geldiği zaman konusur, insanlarla konuştuğum zaman eğlenceliyimdir guleriz iyi vakit geçiririz bu yüzden sevilirim.ama etrafim çok kalabalık evde olurum misafir olur, komsu olur olurda olur yani...artik bi yerden sonra sıkıliyorum yalniz kalmak istiyorum.yalnız kalmayı seven biriyim canım sıkılmaz kafa dinlemeyi severim. Daha çok insanlarla haşir neşir olmak canimi sıkıyor.
Sürekli arkadaşım arar bazen cevap vermem telefona ama israrla arar.bugün cevap vermezsem ya da reddedersem yine israrla arar. Vakit geçirelim şöyle yapalım boyle yapalımdiye. Bende kabul ederim ama isteksiz olunca bunaliyorum sadece dinliyorum konusasim gelmiyor.ama bakıyorum ben mesafeli durdukça cevremdekiler benim hayatima daha çok müdahil. Benim yerime planlar yapıyorlar.
Hatta artık şöyle ki ;bazen yalnız bırakılmak için arkadaslarımı aramam msjlarina cevap vermem bir müddet yalnız bırakılmak için ama inatla israrla Ararlar.Gorusmek isterler. Dikkat ettim hic benim arama mı beklemezler.
Sizlere çok basit gelecek ama bu yüzden 2 yıldır yaşadığım ili değiştirmeyi düşünüyorum. Cunku rahat degilim sakinlige ihtiyac duyorum.bu anormal bir durum mu bilmiyorum ama sesizlige ihtiyac duyorum.hergun başka yerde yasama fikrini düşünüyorum.
Önümde bir iş imkânı var. Erkek arkadaşım ailem destekliyor.
Pişman olmaktan korkuyorum ama huzuru arıyorum.
İçimi dökmek istedim sadece.

bunu herkes istiyor az sakinlik huzur insanlar bu yüzden tatile çıkıyor , arada tatile çıkın kapatın teli, tatildesin diye kimse de bişey demez zaten tatilin amacı bu , ben köyümr gidiyorum ve tel internet herşeyden uzak kalıyorum çok iyi geliyor, şehire döndüğümde şifrelerimi unutmuş oluyorum o derece reset atıyor beynim :)

Sevilmek,ilgi görmek neden can sıkar ki ? Şu dünyada kaç kişi bu lükse sahiptir bilemem.
Ama bende diyorum bazen şöyle bir haftalığına kimsenin olmadığı yerlere gitsem kafamı dinlesem diye.

Yapı olarak sessiz sakin bir insanım yeri geldiği zaman konusur, insanlarla konuştuğum zaman eğlenceliyimdir guleriz iyi vakit geçiririz bu yüzden sevilirim.ama etrafim çok kalabalık evde olurum misafir olur, komsu olur olurda olur yani...artik bi yerden sonra sıkıliyorum yalniz kalmak istiyorum.yalnız kalmayı seven biriyim canım sıkılmaz kafa dinlemeyi severim. Daha çok insanlarla haşir neşir olmak canimi sıkıyor.
Sürekli arkadaşım arar bazen cevap vermem telefona ama israrla arar.bugün cevap vermezsem ya da reddedersem yine israrla arar. Vakit geçirelim şöyle yapalım boyle yapalımdiye. Bende kabul ederim ama isteksiz olunca bunaliyorum sadece dinliyorum konusasim gelmiyor.ama bakıyorum ben mesafeli durdukça cevremdekiler benim hayatima daha çok müdahil. Benim yerime planlar yapıyorlar.
Hatta artık şöyle ki ;bazen yalnız bırakılmak için arkadaslarımı aramam msjlarina cevap vermem bir müddet yalnız bırakılmak için ama inatla israrla Ararlar.Gorusmek isterler. Dikkat ettim hic benim arama mı beklemezler.
Sizlere çok basit gelecek ama bu yüzden 2 yıldır yaşadığım ili değiştirmeyi düşünüyorum. Cunku rahat degilim sakinlige ihtiyac duyorum.bu anormal bir durum mu bilmiyorum ama sesizlige ihtiyac duyorum.hergun başka yerde yasama fikrini düşünüyorum.

telefonları açmamak, mesajlara cevap vermemek yerine
telefonları açıp dürüstçe söyleseniz biraz yalnız kalmak istiyorum, bana müsade, ben sizi ararım diye
program yapanlara isteksizce "evet" diyeceğinize "hayır, şimdi kimseyle görüşmek, program yapmak istemiyorum" deseniz
belki şehir değiştirmek zorunda kalmazsınız...
her insanın "hayır" demeyi öğrenmesi gerekiyor
şehir değiştirseniz de "hayır" diyemeyip, bahanelerle geçiştirmeye çalıştığınız sürece, tekrar aynı şeyleri yaşamaya başlarsınız...

Sevilmek,ilgi görmek neden can sıkar ki ? Şu dünyada kaç kişi bu lükse sahiptir bilemem.
Ama bende diyorum bazen şöyle bir haftalığına kimsenin olmadığı yerlere gitsem kafamı dinlesem diye.

Neden olduğunu bende bilmiyorum ama yapı meselesi sanirim. Nankörlük etmek istemem ama sessizlikte huzurlu hissediyorum

Sende bendensin desene.. elimde olsa bi ay evden çıkmam otururum.. insanlar buna asosyallik diyor ama ben huzuru sakinliği sessizliği seviyorum.. Bar vs. Mekanlara hiç uğramadım, kafamı şişiriyor öyle yerler ..

Her gün en az iki doz yalnızlık alamazsa depresifleşen bi insan olarak, durumun bana garip falan gelmedi.
Aksine ortamını değiştirmeyi düşünmen neden iki sene sürmüş, o garip geldi.

Moralim bozuk bugün yalniz kalmak istiyorum desem çat kapıda biri "aslında anlatssn rahatlarsin boyle bir zamanda seni yalnız bırakmak olmaz" diyip 5 saat kendi skntilarini anlatan insanlar:)

Her gün en az iki doz yalnızlık alamazsa depresifleşen bi insan olarak, durumun bana garip falan gelmedi.
Aksine ortamını değiştirmeyi düşünmen neden iki sene sürmüş, o garip geldi.

Bu his gecici mi kalıcı mi onu düşündüm. zamanla belki fikrim ddeğişir dedim ama istek giderek arttı

senin problemin hayir diyememek ve bu huyunu degistirnedikce nereye gidersen git durum degismez bence...

Moralim bozuk bugün yalniz kalmak istiyorum desem çat kapıda biri "aslında anlatssn rahatlarsin boyle bir zamanda seni yalnız bırakmak olmaz" diyip 5 saat kendi skntilarini anlatan insanlar:)

beni yanlış anladınız
"moralim bozuk" demeyin zaten
sadece "yalnız kalmak istiyorum" deyin, "gitmek istemiyorum bensiz gidin" deyin, "bugün gelmeyin, müsait değilim" deyin
çat kapıya gelene de "ama ben yalnız kalmak istiyorum, sonra konuşuruz, görüşürüz" deyin
kısaca "hayır" demeyi öğrenin...
öğrenene kadar çok zordur
bir kere öğrenirseniz, büyük yükten kurtarır :KK39:

valla okuyunca ünlü birisi sandım seni...insanın arayanı soranı varsa konuşçak dostları varsa sırtı yere gelmez..arada tabiki kafa dinlemek lazım..ama bence bunu kendine dert etme tam tersine havan olsun canım... :KK19:

yerine göre yanlızlık yerine göre kalabalık seviyorum galiba ama işten gelince misafir görmek beni boğuyo resmen hele çayı su gibi içip hizmet beklemeleri beni dahada boğuyo:110:

beni yanlış anladınız
"moralim bozuk" demeyin zaten
sadece "yalnız kalmak istiyorum" deyin, "gitmek istemiyorum bensiz gidin" deyin, "bugün gelmeyin, müsait değilim" deyin
çat kapıya gelene de "ama ben yalnız kalmak istiyorum, sonra konuşuruz, görüşürüz" deyin
kısaca "hayır" demeyi öğrenin...
öğrenene kadar çok zordur
bir kere öğrenirseniz, büyük yükten kurtarır :KK39:

Haklisiniz hayir demeyi bilmiyorum . bazen bir sey icin hayir diyorum ama cok ciliz bir hayir bu. karsimdaki insanlar hayiridan bile anlamiyor Bir sonra ki gun hayir diyemiyorum.

X