- 8 Kasım 2021
- 271
- 270
- 23
- 28
- Konu Sahibi Ay sende gizli
-
Yanımdaki kız memeleketine gidecek evde satıldı o güne kadar çıkmam gerekŞu an kaldığınız yerde neden kalmıyorsunuz 15 gün daha
Bir sey demenize gerek yok, gidip bos yer varsa kalacaksiniz. Sadece ogretmenlere ozel degil oralar, herkes kalabiliyor diye biliyorum. Ucreti daha makul olur.Nasıl kalabilirim ne diyebilirim
İnanın şuan hiç bu konuşara girecek kafada değilim ziraaa sorunumu çözmek istiyorumAilenle sorun yaşayıp vurup kapıyı cıktın mı? Kaçtın mı?Ne oldugnu biraz anlatsan.
Gercekten mi hemen sorayımBir sey demenize gerek yok, gidip bos yer varsa kalacaksiniz. Sadece ogretmenlere ozel degil oralar, herkes kalabiliyor diye biliyorum. Ucreti daha makul olur.
Ev arkadaşı ilanlarına bakabilirsiniz. Hangi şehirdesiniz belki yardımcı olabilirim.Yanımdaki kız memeleketine gidecek evde satıldı o güne kadar çıkmam gerek
Otel gibi düşününNasıl kalabilirim ne diyebilirim
İzmir çiğliEv arkadaşı ilanlarına bakabilirsiniz. Hangi şehirdesiniz belki yardımcı olabilirim.
Maalesef.İzmir çiğli
200 olsa günlük 3000 yapıyor yurt u aradım oda 3000 dediHiç mi paranız yok? Öğretmen evi 180 tl idi en son şu an ne kadar bilmiyorum aşağı yukarı o civarlardadır. 15 gün kalsanız pahalıya patlar gibi ama az biraz birikmişiniz varsa daha güvenli olur. Hiç paranız yoksa mecbur patrona söylersiniz başka çare yok gibi
Patronum bayan ve kurallara göre çalıştırıyor ne der bilemiyorum yaa cezası sıkıntı çıkarscak durumu var ise kabul etmezNiye cezası olsun ki? Bizim ofiste bazen geveyarisina kadar çalışılırdi,o saatten sonra bilmemnereye arabayla git,sabah geri gel. Öyle uğraşmak yerine koltukta uyurlardi.
Ama tabii 15 gün de değil,ayda yolda bif
Siz suan nerde kalıyorsunuz ?Patronum bayan ve kurallara göre çalıştırıyor ne der bilemiyorum yaa cezası sıkıntı çıkarscak durumu var ise kabul etmez
Patronum bayan ve kurallara göre çalıştırıyor ne der bilemiyorum yaa cezası sıkıntı çıkarscak durumu var ise kabul etmez
tapu kadastronun yeri var karsiyakada takav diye aratin googleden numaralarina ulasabilirsiniz orda da kalabilirsiniz ögretmen evi dolu ise.İzmir çiğli
Aradım geç saat olduğundan sanırım meşgul çaldı sabah arayacağım tekrardantapu kadastronun yeri var karsiyakada takav diye aratin googleden numaralarina ulasabilirsiniz orda da kalabilirsiniz ögretmen evi dolu ise.
gunlugu 110 lira falandı en son
takav daha uygundur orayı arayın200 olsa günlük 3000 yapıyor yurt u aradım oda 3000 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?