- 8 Kasım 2021
- 271
- 270
- 23
- 28
- Konu Sahibi Ay sende gizli
Arkadaşlar çalıştığım iş yerinde gece bi kaç gün kalsam cezası varmı iş yeri sahibime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kalacak yerimiz yok mu ?
Ne iş yapıyorsunuz?
Haberi var mı işverenin ?
Ama değilim kiGüvenlik görevlisi olarak kalacaksanız
Ama değilim ki ssklı çalışanıyımGüvenlik görevlisi olarak kalacaksanız
Gidecek yeriniz yokmu neden kalıcaksınızAma değilim ki
Ama değilim ki ssklı çalışanıyım
Evet ayın 9 una kadar bulmam gerek bi yerGidecek yeriniz yokmu neden kalıcaksınız
Pek sağlıklı bi durum değil15 gün klaacak yer arıyorum ama yok günlük kötü evler bile maaşımdan daha yüksek zaten aldoğım asgari ücret bi kısmıda kesiliuor eğer iş verenime cezası yoksa teklif de bulunacağım ondan sordum
Yüksek öğrenim yurduna alırlarmı beni öğrenci değilim pekiBulunduğunuz ildeki yurt/öğrenci evi/misafirhane gibi alternatifleri değerlendirmeniz daha mantıklı.
Yüksek öğrenim yurduna alırlarmı beni öğrenci değilim peki
Bence patrona deyip iş yerinde kalmak son derece tehlikeli. Gece gelip senin bu durumundan aciziyetinden faydalanmak isteyebilir. Ne işle meşgulsun?
Patronum bayan zaten depoda kargo paketliyorum anahtarı felan bende lüks yerde binanın altındaBence patrona deyip iş yerinde kalmak son derece tehlikeli. Gece gelip senin bu durumundan aciziyetinden faydalanmak isteyebilir. Ne işle meşgulsun?
Nasıl kalabilirim ne diyebilirimOgretmenevinde kalabilirsin