kalan 11 kiloooooo:(((

canesilya

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
25
0
6
35
Erzincan
Mrb arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce doğum yaptım sezeryan ile hamileliğimde 25 kilo aldım tam 50 ile hamile kaldım şu an 61 im ve veremiyorum hiçbir kıyafetim olmuyo psikolojim bozuldu resmen lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

cnm moralini bozma 61 gayet normal bnce.haline şükret bn 87 kiloyum 6 haftalık hamilşeyim.ben kaç kilo alıcam hesaplıyamıyorum bile :(

canım bebeğin hayırlı olsun öncelikle ya inan çok taktım kafaya sürekli eşofmanla geziyorum kıyafetlerim olmuyo sanki eşimin ilgiside azaldı gibi geliyo ya ne bilim bebeğimde öle aman aman emen bir çocuk değilki emzirerek kilo vereyim

seni online görmüşken yazayim dedim.ya sana öyle geliyodur eşinin ilgisi azalmış falan değildir.eliptik bisiklet aldım bn 6 kilo vermiştim.işe yaramıştı ama şimdi kullanamıyorum zararlı olur diye.

benimde suan vermem gereken 15 kilom var .. 1 haftadir dikkat etmeye basladim .. kizim 11 aylik oldu dogumdan ciktigimda 65 dim simdi 75 im .. hamileligi 7 kiloyla tamamliyorum emzirikende habire aliyorum :(

Back
X