KALANLAR 20.21 DE GUNCELDIR EN UCUZU BURADA...giyim.ev.sisme yatak

yeni ürünler ne zaman eklencek?bende bir bakayım...

1 NO..ADIL ISIK COK TARZ CEKET s 38 bedenede olur ben 38 ken giyiyodum az kullanildi yeni gibidir...yakasindan kumas cikar kravat yada papyon gibi yapabilirsiniz.onu dugmelerin iki yanindan parcalidir.Şık ve tarz 30 tl

2 no..takim elbise ender magzasindan aldim sozumde ve 2nikahta giydim sadece tertemiz 38 beden boyum 172

3 no..kumas etek pileli 38 beden ben adik isik ceketimle kombinliyodum utuleyemedim kusura bakmayin sayili giyildi temiz.yipranmislik yoktur

4 no..şifon gibi degil ama benziyo ici gosterir ince pileli onu detayli yakasi ipli kolu lastikli 38 beden..sadece 10 tl

5 no Adil isik saten gomlek cok şık onu volanli yakasi kurdela detayli 38 beden sadece 10 tl

No 6.ADIl ISIK COK ŞIK VE SADE KOLLARINA INCE TUL DOKULUYO SADECE 10 TL

No 8...adil isik straplez triko elbise anvelop deniyo galiba etweginde numara var 38 beden sadece 5 tl

No..9 38 beden bluz fakir kol onu firfirli cok şık..... 8 tl

No..12 orjinal adidas esortman takımi 36 beden yalniz ben hamisken beli olsun diye icten cit atmistim ama ipi sıkılabiliyor ici böyle
o yizden 15 tl birakiyorum

Eklentiler

• 20141213_170759.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 120
No 14... ikiside 38 beden saten olduklari icon tırnak cekmeleri var ama cok degil tanesi 5 tl

No15...pierre cardin erkek sabahlikli takim penye degil sert bi kumasi var

No..16...triko 2 yelek 38 beden e olur siyahlinin dugmeleri yok 3 er tl

No..17 hamile tshirt 4 tane
Kirmizi olan lcw xxl siyah
defacto xxl
Lacivert olan defocto xl sadece...tanesi 2 tl

No..18 hamile bahcivan 9ay10gun marka etiketinde 2 no yaziyo ben 38 bedendim hamileligiin basindan 9 aya kadar giyilir beli lastikli sadece 10 tl
No..19 defacto hamile bluz tunik
aynisidir nereye kaldiridysam simdilik bunu ekliyorum yipranma vs yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…