Insallah cok sagolun. Ilaci mecburen kullandim cunku kasintidan duramiyorum, yuzum gozum sisti. Sadece gece aliyorum ki uyuyabileyim gunduz yine ayni canavara donusuyorumDr değilim ama ben olsam ürtiker ilaçlarını kullanmazdım tekrar kontrole gidene kadar, Allahtan başka kimse bilemez şu an bebeğin tutunup tutunamayacagini..çok geçmiş olsun umarım bebeğiniz sağlarım dogar
gunaydin ve iyi bayramlar.
7+2 gunluk hamileyim. Gecen persembe bebegin kalp atisini duyduk, hersey yolunda gorunuyor ultrasonda. Ancak iki sorun var:
1- Gebeligimin baslangicindan beri kanamam var, dun artmaya, kirmizilasmaya ve icinde pihtilar gorunmeye basladi. Sanci da cabasi.
2-Cok dusuk beta hcg dgerleri ile baslayan bir gebelik. Ilk basta kimyasal dediler hatta ama bir sekilde tutundu bebek.
Bunlara ek 4-5 gundur nedeni belli olmayan urtikerle savasiyorum mahvoldum.
Dun acile gittik kanama icin. Kendi doktorum disinda baska bir doktora gorunmek zorunda kaldim tabii ki. Sizinle acik konusacagim dusuk beta hcg ile baslayan ve kanama ile devam eden gebeliklerde genede bebek 12. Haftasini gormez kalbi durur ve gebelik sonlandirilir. Ustelik urtikeriniz de bebeginiz saglam olmadigindan olabilir dedi. Yine de dusuk onleyici igne yapip istirahat ve bayram ertesi kontrol onerdi. Hatta o kadar umitsizdi ki, bebek icin kullanmadigim alerji ilaclarina kullanin siz bosverin sizin sagliginiz daha onemli su an dedi.
Kafam allak bullak. Dun de kalbi atiyordu. Rahimde kanama yok. Vazgecmeli miyim yani? Pes mi edecegiz? E ama bu bebek yasiyor su an...
Ne diyorsunuz kizlar?Bayram pek bayram olmadi bana...
gunaydin ve iyi bayramlar.
7+2 gunluk hamileyim. Gecen persembe bebegin kalp atisini duyduk, hersey yolunda gorunuyor ultrasonda. Ancak iki sorun var:
1- Gebeligimin baslangicindan beri kanamam var, dun artmaya, kirmizilasmaya ve icinde pihtilar gorunmeye basladi. Sanci da cabasi.
2-Cok dusuk beta hcg dgerleri ile baslayan bir gebelik. Ilk basta kimyasal dediler hatta ama bir sekilde tutundu bebek.
Dun acile gittik kanama icin. Kendi doktorum disinda baska bir doktora gorunmek zorunda kaldim tabii ki. Sizinle acik konusacagim dusuk beta hcg ile baslayan ve kanama ile devam eden gebeliklerde genede bebek 12. Haftasini gormez kalbi durur ve gebelik sonlandirilir. Ustelik urtikeriniz de bebeginiz saglam olmadigindan olabilir dedi. Yine de dusuk onleyici igne yapip istirahat ve bayram ertesi kontrol onerdi. Hatta o kadar umitsizdi ki, bebek icin kullanmadigim alerji ilaclarina kullanin siz bosverin sizin sagliginiz daha onemli su an dedi.
Kafam allak bullak. Dun de kalbi atiyordu. Rahimde kanama yok. Vazgecmeli miyim yani? Pes mi edecegiz? E ama bu bebek yasiyor su an...
Maşallah Allah bağışlasın. Günlerdir kanamam sancım vardı yazamadım bu sabah kocaman bir parça düşürdüm sanırım haklı çıktılar bebeğim gitti.. Hayırlısı.Bende aynı şeyleri yaşadım canım, %98 düşerle başladık ve şu an doğum yaptım 3 aylık sağlıklı bir bebeğim var. 4 haftadan fazla yoğun kanamam oldu sürekli bebeğin kesesinden büyük hemetomum vardı zamanla düzeldi güzel bir hamilelik geçirdim. Düşersede üzülme tatlım sağlıklı normal olmayan bebekler düşüyor. Umarım her şey iyi olur.
Maşallah Allah bağışlasın. Günlerdir kanamam sancım vardı yazamadım bu sabah kocaman bir parça düşürdüm sanırım haklı çıktılar bebeğim gitti.. Hayırlısı.
Herkese yorumları ve destekleri için çok tşk ederim. Bu bayram günü her biri içime su serpti.
Dün gece şiddetli sancı ve sabah ceviz tanesi kadar parça düşürmem sonucu düşük yaptığıma emin olarak hastaneye gittik. Ne görelim.. Bebek yaşıyor, kalbi atıyor. Rahimde kanama yok.
Benim sancılarım ve kanamalarım son hız devam ediyor ama bugün yaşadığımız olaydan sonra çok ümtilendim.
Rabbim hayırlısıyla, nasibindeyse yaşamak güç katar inşallah miniğime..
Herkese yorumları ve destekleri için çok tşk ederim. Bu bayram günü her biri içime su serpti.
Dün gece şiddetli sancı ve sabah ceviz tanesi kadar parça düşürmem sonucu düşük yaptığıma emin olarak hastaneye gittik. Ne görelim.. Bebek yaşıyor, kalbi atıyor. Rahimde kanama yok.
Benim sancılarım ve kanamalarım son hız devam ediyor ama bugün yaşadığımız olaydan sonra çok ümtilendim.
Rabbim hayırlısıyla, nasibindeyse yaşamak güç katar inşallah miniğime..
Canım anlayamadı. Öneri üzerine başka bir doktora daha gideceğim. Tek söylediği şey ilk başta yazdığım. Kromozomsal bir bozukluk olduğu için vücut atmaya çalışıyor olabilir.. Ama o parça neydi o zaman? Bunu da bilemedi. Kafam karışık.Canim Doktor ne diyor peki bu duruma, bu sancilarina, kanamalarina. Seebebi neymis ???
Allah.yardımcınız olsun sizin de çook sağol. Allah isterse olur, inşallah kavuşucaz!!Canim benim çok çok gecmis olsun Allah evladini sana bagislasin
Benimde dusuk riskim var Allah buyuk insallah saglikla evlatlarimiza kavuscaz
Allah.yardımcınız olsun sizin de çook sağol. Allah isterse olur, inşallah kavuşucaz!!
Ben daha yaşamadım ama annem yaşadı bunu ilaç kullanımı ilk aylarda çok tehlikeli annem farklı farklı bilmeden ilaç kullandı ve hiç dikkat etmedi hamile olduğunu bilmediği için tabiki sonra da kalp atışı zayıf dedi 1 hafta sonra da Allah size göstermesin bebek ex olmuş dedi çok iyi dinlen ve ilaç kullanma derimgunaydin ve iyi bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?