Kalbi durur mu iyiyemi gider

lalale52

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
82
21
288
Isparta
Kızlar çok garip biri bana yardımcı olsun kafayı yiyecegim 23 ağustosta 29 ağustosta gittim yine 5+5 çıktı kalp atışı varla yok arası, bugün yine gittik 6+1 kalp atışı gelişim bu nasıl bir durum sonradan düzelebilir mi örnekler var mı yoksa kalp duracak mı yoksa sağlıksız mı olacak kafamda bir sürü soru

Kızlar çok garip biri bana yardımcı olsun kafayı yiyecegim 23 ağustosta 29 ağustosta gittim yine 5+5 çıktı kalp atışı varla yok arası, bugün yine gittik 6+1 kalp atışı gelişim bu nasıl bir durum sonradan düzelebilir mi örnekler var mı yoksa kalp duracak mı yoksa sağlıksız mı olacak kafamda bir sürü soru
Doktor bisey demedi mi

Canım doğru mu anladım. 29 ağustosta gittin 5+5 dedi ve kalp atışı duydun(ilk zamanları net duyamamış olabilir). Bugün gittin 6+1 çıktı ve kalp atışı var. 6+3 olması gerekirken neden 6+1 diye mi endişeleniyorsun

Canım doğru mu anladım. 29 ağustosta gittin 5+5 dedi ve kalp atışı duydun(ilk zamanları net duyamamış olabilir). Bugün gittin 6+1 çıktı ve kalp atışı var. 6+3 olması gerekirken neden 6+1 diye mi endişeleniyorsun
Canım yanlış yazmışım 23 Ağustos’ta 5+5 1 eylülde 6+1 oysaki 7+0 olması gerekiyordu son gittiğimde kalp atışını gördük ses olarak az geliyordu endişelenmem daha çok günün geri kalmasından aslında geriden gelse baştan beri normal dicem ama sonradan gerilemesi endişelendiriyor

Canım yanlış yazmışım 23 Ağustos’ta 5+5 1 eylülde 6+1 oysaki 7+0 olması gerekiyordu son gittiğimde kalp atışını gördük ses olarak az geliyordu endişelenmem daha çok günün geri kalmasından aslında geriden gelse baştan beri normal dicem ama sonradan gerilemesi endişelendiriyor
23 ünde vajinal bakılıp 1 inde karından mı bakıldı

Şöyle anlatayım birebir başıma gelen ve doktorumun dediği ile. İlk keseyi 5+2 de gördük alttan vajinal bakmıştı. İki hafta sonra gittiğimde 7+2 olması gerekirken 6+2 dedi doktor. Anlık elim ayağım titremişti. Doktora sordum. Ultrason ölçümlerinde hata payı olabiliyor. Kalp atışı var embriyo gördük korkmanı gerektirecek bir şey yok kendini strese sokma dedi. Bebeğin duruşu, kesenin şekli, karın yağların bile etkileyebiliyor ölçümleri ileriki haftalarda anlayacaksın dediğimi. Aynı gün 3 ölçümde de farklı duyabilirsin dedi. Gerçekten de öyle oldu. 3/5 gün oynuyordu hep ölçümlerde. Şimdi 18 haftalık olacağız yarın. Kilo ölçümleri başladı kilosu 1 hafta önden gidiyor. Yani korkma. Kendini strese sokup bebeğe de kendine de stres bindirme. Ölçümlerde hata payı olabildiği için seni tekrar çağırmıştır netleştirme yapmak için. Haftaya gittiğinde büyümeye başladığını görürsün 🌸

Doktor ne diyor

Back
X