Kalbi Olana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
akrep burcuyum =) bende merak ettim burcunu balık diye tahmin ettim ama ? bakalım ne çıkıcak. kafa dengiyiz galiba, o yüzden dertler de bir anlayış da hatta hayat içindeki uygulamalarımız da

Ben de akrep burcuyum ve bizim burcumuz duygulari ucta yasiyor ve bu kotu gercekten ben de ortada olmaya calisiyorum.

akrep burcuyum =) bende merak ettim burcunu balık diye tahmin ettim ama ? bakalım ne çıkıcak. kafa dengiyiz galiba, o yüzden dertler de bir anlayış da hatta hayat içindeki uygulamalarımız da

Başak burcuyum ben :) Yükselenim Yengeç.
Aynen öyle. Yaratılış diyelim. Aynı yaratılışa sahip olduğumuz insanlarla ne yazık ki uzağız. :)

Başak burcuyum ben :) Yükselenim Yengeç.
Aynen öyle. Yaratılış diyelim. Aynı yaratılışa sahip olduğumuz insanlarla ne yazık ki uzağız. :)
burcu olmasa da yükseleni ya balık ya yengeçtir bence diye geçirmiştim içimden yengeçmiş, duygusal ve hisli olurlar çünkü :) uzakken yakın olduk bak, bu konuyu açtım ve şimdi konuşuyoruz,aynı yaradılış aynı hisler.mesafeler olsa da bence şükür sebebi. iyi ki de yazdın :KK68:

burcu olmasa da yükseleni ya balık ya yengeçtir bence diye geçirmiştim içimden yengeçmiş, duygusal ve hisli olurlar çünkü :) uzakken yakın olduk bak, bu konuyu açtım ve şimdi konuşuyoruz,aynı yaradılış aynı hisler.mesafeler olsa da bence şükür sebebi. iyi ki de yazdın :KK68:

Sen de canım iyi ki :))) Aynen mesafeler teferruat sadece :))) :KK200:

Daha insanı öğrenmeniz ve öğrendikçe kendinizi görmeniz gerekiyor demek. :)
Şu an tarif ettiğiniz ve bol bol dağıttığınız sevgiyi, tartmaya başladığınızı gördükçe anlarsınız insan ile insanın farklı ederini.
Kolay gelsin.
.
.+1000000000
Duygularima tercumannnnn:KK66:

enerjimizi bizi sevenlere yönlendirmeliyiz. kalbi karaları gönderin gitsin. iyiler eninde sonunda kazanır bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X