- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
Kalbimin temiz olduğunu düşünüyorum ama hikayem mutlu sonla biter mi bilmiyorum çok canım sıkkın her geçen gün eşimden uzaklaşdığımı hissediyorum onsuz yaşayamam dediğim adamı sanki artık sevmiyor gibiyim.
Eşimin ailesini hiç sevmiyorum onlarda beni sevmiyo kv benimle doğru düzgün konuşmaz bende onunla öyle.
Bu durum eşimle ilişkimize yansıyo. Ailesinden nefret ettikçe eşimden de soğuyorum
Keşke ya onlar yok olsa ya da ben.
Nefretim bu kadar büyük işte. Kim bilir belki çocuğumu alıp kaçıp giderim buradan. Böylesine nefret dolu dedikodumun yapıldığı bir ortamda yaşamaktansa belkide kaçmak en iyisi çok fazla sorun çok fazla yük var omuzlarımda.
Daha fazla katlanamıyorum..
Hikayemin sonunu çok merak ediyorum.
Sizce hikayemin sonu nasıl biter??
Allah herkesin hikayesine mutlu sonlar versin.
Eşimin ailesini hiç sevmiyorum onlarda beni sevmiyo kv benimle doğru düzgün konuşmaz bende onunla öyle.
Bu durum eşimle ilişkimize yansıyo. Ailesinden nefret ettikçe eşimden de soğuyorum
Keşke ya onlar yok olsa ya da ben.
Nefretim bu kadar büyük işte. Kim bilir belki çocuğumu alıp kaçıp giderim buradan. Böylesine nefret dolu dedikodumun yapıldığı bir ortamda yaşamaktansa belkide kaçmak en iyisi çok fazla sorun çok fazla yük var omuzlarımda.
Daha fazla katlanamıyorum..
Hikayemin sonunu çok merak ediyorum.
Sizce hikayemin sonu nasıl biter??
Allah herkesin hikayesine mutlu sonlar versin.