• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbi temiz olanın hikayesi mutlu sonla bitermiş

Hikayemin sonu nasıl biter

• Mutlu

• Mutsuz

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Rabbim yardımcımız olsun

Amin canm isimiz zor ama kafana çok takmamaya çalış ben öyle yapıyorum. Şu an beni gören taniyamiyo çok zayifladm 47 kiloyum sagligimdan oldm onların yüzünden. Bundan sonra kendimiz ve cocuklarimiz için yaşayalım boşverr

Yok kardeşim yok bizim basimizda böyle sevimsiz kvler oldukça mutluluk bizi bulmaz aynısı bendede var suratsız soğuk bi tane bende ondan nefret ettikçe esimdende ediyorum sanki bazen keskeler kurtarmiyor insanı

Bana göre eşlere fazla yükleniliyor aileleri sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz.Ama mesafeyi biraz koruyabilirler nefret iyi bi söylem deil hem eşin seni sorun çıkar diye götürmek istemiyodur

Umarım Mutlu biter. Ama sen mutluluğunu sadece kocana bağlarsan olmaz. Okuyorum yazılarını çok çabalıyorsun. Kocan istemiyor. Bırak ne hali varsa görsün. Allah sana tek bir ömür vermiş, onu niye bu Ada'm için harcıyorsun. Onsuz Mutlu bir hayat hayal et. Kv kim? Ne zaman girdi hayatına da senin mutluluğun ona bağlı olsun. Zor olacak ama kendi mutluluğun için çabalamak zorundasın. Sen kendine saygı duymazsan kocan hiç duymaz. Dün bir avm de kızım ile geziyorduk önümde genç bir çift 5-6 yaşında kızları birde kv olduğunu düşündüğüm bir kadın. Ada'm birden karısına herkesin içinde bir bağırdı " gerizekalı hayvan çocuğun elini tut diye". Kv bin yüzünde bir tebessüm belirdi. Genç kadın ne cevap verdi ne kızını aldı gitti. Peşlerinden yürümeye devam etti. Etraftaki kadınlar anneler çok üzüldü. Hepimiz üzüldük. Bunlar yaşanmasın. Sana gerçekten mutluluklar diliyorum

Öncekı konularını hiç bılmıorum. Az cok sonunla ılgılı şunu dıyebılırım. Çocugun buyur. Kv kb vakti yetince ölür. Belkı çocugunda evlenr sende bi kv olursun. Allahm evladınla sınamasın eşinlede sınamasın malesef cogu kişi eşinin aılesını sevmıo sanıyo musun kı herkesın ki güllük gülistanlık..

Nefretin sana zarar verir ancak kimseye birsey olmaz.Ayrintilari bilmiyorum ama once kendinle barışık ol.Sonra eşini daha cok seversin.Sonra gerisi gelir inşallah.

Ayrica baslik bana cok sevdigim bir sozu hatirlatti "iyi bir insan oldugunuza sizi kim inandirdi ? "

Ailesinden sen nefret ediyorsun diye oda etmek zorunda mı?

Annesi babası sonuçta.Neden ölesiye nefret ediyorsun kendine bostan yere yuk yapıyorsun.

Ailesinden nefret edilen bir adamın sizle ailesinin yanına gezmeye gitmesi saçma olmaz mı?

Back
X