• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalbim aciyo :((

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
cok sevdigim kocam meger ne serefsizmis :(( hep okursun hep duyarsin ama yasamadan bilinmezmis acisi sancisi..simdi daha bi saygiliyim ihaneti gördüg halde cekmek zorunda kalanlara..benim basima gelmez demeyin ..sanirim her bayanin basina gelebilir..benim esim yapmaz bana düskündür gibi kibirlere girmisim meger ..kafdaginda görmüsüm kendimi :((( ama iyi cakildim yere ilk sok oldum.sonra hayal kirikligi ardindan retdetme hayir bu olamaz ve son kabullenis.

Geçmiş olsun öncelikle.
Her zaman derım eşlerinize guvenmeyın, 3yıllık evlıyım guveenmem erkek sonuçta 1 tatlı soze cılveye kanar.
Allahım kımseye başına gelen şeyı yaşatmasın. Umarım en yakın zamanda bu durumu atlatırsınız.

Geçmiş olsun öncelikle.
Her zaman derım eşlerinize guvenmeyın, 3yıllık evlıyım guveenmem erkek sonuçta 1 tatlı soze cılveye kanar.
Allahım kımseye başına gelen şeyı yaşatmasın. Umarım en yakın zamanda bu durumu atlatırsınız.
cok sagolun :( insallah gecicek acisi

bi evliligi ne bitirir..
a..kumar
b..yalan
c..ihanet
d..hepsi

:((( hepsi mevcut adamda..tek ayak üstünde kirk yalan..kumar oynadi bizi baya borca soktu sevdigimden affettim yaninda oldum..am agördümki sorun kumasta

Back
X