Kalbim çarpiyor elim ayagim Titriyor

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kizlar 24+3 um bebegim yer degistirdiginde kalbim deli gibi carpiyor elim ayagim titriyor acaba panik atak mi basliycak yaklasik 15 sn felan boyle oluyor her seferinde doktoruma sorucam ama daha randevuma var mayisin 5 inde :/
biraz endise ediyorum boyle olunca sizlerde oluyor mu merak ediyorim normal mi degil mi die

Selam kizlar 24+3 um bebegim yer degistirdiginde kalbim deli gibi carpiyor elim ayagim titriyor acaba panik atak mi basliycak yaklasik 15 sn felan boyle oluyor her seferinde doktoruma sorucam ama daha randevuma var mayisin 5 inde :/
biraz endise ediyorum boyle olunca sizlerde oluyor mu merak ediyorim normal mi degil mi die
Cnm benimde 21. Hafta kan sekeri dusunce veya ac karnina olunca el ayak titrer diye biliyorum. Bendede olmustu hala da oluyo ara sira. O yuzden sıkma canini. Ac kalma sakin. Kan dolasimi yuzunden kalp carpintisida olabilir. Normal.

Panik mi yapıyorsun acaba canım?Normalde böyle birşey duymadım?Bence doktoruna bir telefon aç sor derim.

Benimde karnimda topaklanma oluyor ve çarpıntı başlıyordu BiRaZ önce doktoruma gittim ve bana kalbe görünmem gerektiğini söyledi mutlaka git ihmal etme olmaması lazım böyle bişeyin dedi sende ihmal etme ....cumaya da kalbe randevu aldım bakalım ne olucak ...

Cnm benimde 21. Hafta kan sekeri dusunce veya ac karnina olunca el ayak titrer diye biliyorum. Bendede olmustu hala da oluyo ara sira. O yuzden sıkma canini. Ac kalma sakin. Kan dolasimi yuzunden kalp carpintisida olabilir. Normal.

canim yok genelde kaydiginda felan oluyor boyle nasil diyim nefesim kesilip kalbim deli gibi carpiyor ac tok farketmiyo zaten acken tansiyonum dusuyor da o degil cok farkli

Benimde karnimda topaklanma oluyor ve çarpıntı başlıyordu BiRaZ önce doktoruma gittim ve bana kalbe görünmem gerektiğini söyledi mutlaka git ihmal etme olmaması lazım böyle bişeyin dedi sende ihmal etme ....cumaya da kalbe randevu aldım bakalım ne olucak ...

ay canim ya bende soyliyim ozaman simdi boyle deyince biraz panikledim dogrusu umarim bisey cikmaz sendede bendede :KK43:

Panik atak çok başka birşey.Panik atağın en derinini yaşamış ve atlatmış biri olarak size verebileceğim en büyük tavsiye bu konuları fazla araştırmayın.Hissettiğiniz şey sadece heyecan.Kalp çarpıntısı ve titreme ara ara herkeste olur.Tansiyon yada şekerle ilgili bir konu olabilir.Ne güzel yavrunuzu hissediyorsunuz o hissiyatta sizi heyecanlandırıyor böyle düşünün
sevgiler

Panik atak çok başka birşey.Panik atağın en derinini yaşamış ve atlatmış biri olarak size verebileceğim en büyük tavsiye bu konuları fazla araştırmayın.Hissettiğiniz şey sadece heyecan.Kalp çarpıntısı ve titreme ara ara herkeste olur.Tansiyon yada şekerle ilgili bir konu olabilir.Ne güzel yavrunuzu hissediyorsunuz o hissiyatta sizi heyecanlandırıyor böyle düşünün
sevgiler

haklisin canim benim dedigin gibi heyecan da olabilir ben genede doktoruma danisicam her ihtimale karsi yorum icin sagolun saglicakla kalin :)

Canım ben devamlı çarpıntım varmış gibi nefes nefeseyim. Çok normal. Vücuttaki kan miktarı artıyor ve gittikçe ağırlaşıyoruz. Daha önce yaptığımız en basit işler bile zor geliyor. Bebiş hareket ettiğinde bu hissi daha yoğun duyuyorsun. Normal. Endişe etme ve hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak. Az kaldı doğuma ve ben hamileliğime doyamadım. :)

Bende de oluyordu arada bı bu aralar ıyıyım allaha sukur gec kahvaltı yapmayın erkenden yapın ve kesınlıkle mıdenızı bırden bıre tıka basa doldurmayın 31 haftamdayım bende heycan yaptıgımda hala carpıntı.oluyor ve kendımı yordugumda kendınızı yormayın yemekler ya da kahvaltı agır geldıgınde hemen gavıscon cok ıyı gelıyor hazmettırıyor yataktan bırden kalkmayın anıden ayaga kalktıgımda da tansıyon dusmesı ve hızlı carpıntı bayılma hıssı oluyor kadınlar kulubunsekı dogumla ılgılı herseyı okumayın pskolojı bozuyor bol bol dua dınlenme atlatıcaz allahın ıznıyle bebıslerımız olsunda rabbım buyuk.

Canım ben devamlı çarpıntım varmış gibi nefes nefeseyim. Çok normal. Vücuttaki kan miktarı artıyor ve gittikçe ağırlaşıyoruz. Daha önce yaptığımız en basit işler bile zor geliyor. Bebiş hareket ettiğinde bu hissi daha yoğun duyuyorsun. Normal. Endişe etme ve hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak. Az kaldı doğuma ve ben hamileliğime doyamadım. :)

ablacim ya nerdesin sen ozledim seni :)
ohh ya icim rahatladi simdi sorma abla dusundukce diyorum ne cabuk gecti senin az kalmis masallah :) arada yaz bana ozletme kendini gecen aklimdaydin

Normaldir canm rabbimin en güzel hediyesi candan can cikiyo cennet kokulu pembe bir melek alicaksin kucağına insallah

Allah razi olsun bu dileklerin icin rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin duamdasin sende insallah hayirli haberlerini aliriz :KK66: :KK73:

o beneede oluyo bir sorun olduğunu düşünmüyorum bence ilk başlarda hareketleri böyle hissediliyo diye düşünüyorum ama bir soruna işaretse buraya yaz lütfen doktoruna sorduktan sonra bende merak ettim şimdi

X