• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim çarpmıyor :(

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
Merhaba kızlar
Erkek arkadaşımla olduğumda mutluyum hiç saate bile bakmak istemiyorum zaman çok çabuk geçiyor ama heyecanlanmıyorum onun kalp atışlarını hissedebiliyorum ama bende öyle bişey yok bu nasıl bişey kalbim çarpmıyor (bozulmuş mu ne :) ) aranızda böyle bişey yaşayan war mı? 1 ay sonra askere gidiyor we sürekli vedalaşır gibi konuşuyor sanki gelmeyeckmiş gibi (ALLAH KORUSUN) şimdiden psikolojim bozuldu içim bi garip oluyor aşk olmasa böyle tedirgin olur muyum sizce?heyecanlanmıyosan aşık değilsindir umut werme çocuğa diyor bazı arkadaşlarım :( bu nasıl bi çelişki anlamadım şimdiden çook teşekkür ederim o değerli yorumlarınız için...

ben de genelde böyle hıssedıyorum. yüreğimiz ağzımızda, panik atak geçırır gıbı olacak değıl kı her günümüz :)

adrenalın fazlalığından ölürüz valla.
arada yaptığı sürprizler, seni heyecanlandıran sözleri davranışları vs. mutlaka vardır. ama bunlar her dakıka olacak değıl bence.

yanında mutluysan, huzurluysan tamamdır.

arkadaşlarının aşk anlayışına göre, senelerce beraber olanlar heyecanlanmıyor dıye aşık olmuyorlar demek olur :P

teşekkürler kızlar içimi ferahlattınız bazı kişiler aklımı çok karıştırıyor askere gitcek yazık nasıl olsa bitecek şimdiden söyle bitir fln diyolar nasıl söyleyebilirim ki ya kusura bakma sen askere gidiyosun ben boş duramam mı dicem olur mu öyle şey :)

sen şunları düşün bence asker psıkolojısı ıle başa çıkabılecekmısın?
onu günlerce görmemeye hatta kımı zaman sesını duymamaya,onun orada komutanlardan çektiğini sen hayatında çekebilecekmisin bunlara dayanabılecekmısın eger cevabın tüm bunlara tabıkıde ise boşver kalbin çarpmasın .sen sevıyorsundur önemli olanda bu ama içinde acabaların var ise bende ayrıl derim.çünkü askerde erkekler çok değişiyorlar.ve askerken süprizleri unut yapamayacak istesede imknasıza yakın olacak onun ıcın bunlar.süprizi kımı zaman sadece aramakla yapabılecek.iyi düşün derim

bence seviyosun yoksa niye onunlayken zaman hzlı geçsin vede endişelenesin ki

sen şunları düşün bence asker psıkolojısı ıle başa çıkabılecekmısın?
onu günlerce görmemeye hatta kımı zaman sesını duymamaya,onun orada komutanlardan çektiğini sen hayatında çekebilecekmisin bunlara dayanabılecekmısın eger cevabın tüm bunlara tabıkıde ise boşver kalbin çarpmasın .sen sevıyorsundur önemli olanda bu ama içinde acabaların var ise bende ayrıl derim.çünkü askerde erkekler çok değişiyorlar.ve askerken süprizleri unut yapamayacak istesede imknasıza yakın olacak onun ıcın bunlar.süprizi kımı zaman sadece aramakla yapabılecek.iyi düşün derim

çok haklısın bunlarıda düşünmüyor değilim uzun bir zaman ona olan sewgim ya bitecek ya da gün geçtikce büyüyecek şu anda o psikolojiye girdim 3 aralıkta asker ne yapsam ona nasıl destek olabilirim diye düşünmeye başladım hatta nerdeyse gidip mektup için kağıt zarf almayı bile düşündüm bol bol yazarım diye ama çok erken olduğu geldi aklıma we kendi kendime güldüm:asigim: tabi yaşayan daha iyi bilir zor bir dönem olsa gerekk :1no2:

Back
X