• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim çok acıyo :(

Onunla mesajlasirkende, noktasiz, virgülsüz ve harfleri yutarak yaziyorsaniz, büyük ihtimal sizi anlamiyordur yada yanlis anliyordur... Biraz zamana birakin, gezin, tozun ama kendiniz icin birini bulmak icin degil...:ssz:

Sen kesin ya liselisin yada beyni gelisme asamasinda olan biri.okurken yarim biraktim okumadim tamamini cunku yazim tarzindan ve yaptigin sacmaliklardan yasinin kucuk oldugu belli. Cok skici :KK55: Kactim ben
Nekadar saygısızsın sen ben burda bı sıkıntımı paylasıyorum ıyı yada kotu sacma yada degıl sen gecmıs hakaret edıyosun beynın gelısme asamasında dıye cok sacma geldıyse yorum yapmazsın daha yenı uye olmussun sırf yazmak ıcın yazma !

Canim benim ya bende buna benzer busey yasadim sen onun o haline alisinca birden kendini boşlukta hissettin tabiki zamana Burak çok usteleme bence . seni gerçek seviyor istiyorsa arar o seni . uzmede kendini hic bisey senden değerli değil sabret .

Neden noktalama işareti yok arkadaşım? Yazılarında da okadar kısaltmalar vs kulllanmışsın ki cidden yorucu...

Canim benim ya bende buna benzer busey yasadim sen onun o haline alisinca birden kendini boşlukta hissettin tabiki zamana Burak çok usteleme bence . seni gerçek seviyor istiyorsa arar o seni . uzmede kendini hic bisey senden değerli değil sabret .
Beni anlayan biri çıkması güzel sagol canım zamana bıraktım bende inşallah sabrımın sonunda mutlu olurum :(

Arkadaslar kusura bakmayın, tabletten yazıyorum,yazıma cok dıkkat edemedım.Moralim gercekten çok bozuk, sizide sıkmak istemem ama içimi bir şekilde dökmek istedim..

Back
X